Commercial Manager - Parking & Mobility Services - Commercial Manager - Parking & Mobility Services

Royal Schiphol Group

Mobiliteit in een airport omgeving met 40 miljoen OD passagiers en 65.000 schipholwerkers is uniek. Schiphol Parking & Mobility Services is verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen en het portfoliobeheer van het mobility aanbod. Met circa 25 collega’s bieden we aantrekkelijke oplossingen voor reizigers, bezoekers, recreanten en personeel. Nieuwe collega’s worden snel gegrepen door de, binnen Schiphol, unieke dynamiek van een commercieel bedrijf. Met een eigen productportfolio, stevige business partners, echte klanten, pittige concurrentie, een eigen webshop en een operatie van honderden collega’s. Nooit klaar en altijd op zoek naar verbetering in klanttevredenheid én opbrengsten. De afdeling Product & Contractmanagement (10 personen) is verantwoordelijk voor:

The role

De Commercial Manager is verantwoordelijk voor het commercieel beleid en contractmanagement met totale opbrengsten van circa € 25 miljoen per jaar. Schiphol Parking staat de komende jaren op het gebied van staff parking, car rental, & mobility voor een forse uitdaging. In de komende jaren ga je vormgeven aan de commerciële transitie naar een flexibeler portfolio voor staff parking en de nieuwe contracten met werkgevers op Schiphol. Tevens zal het key concessiecontract met de vijf autoverhuur partijen en een nieuwe meerjarige overeenkomst voor de commerciële exploitatie van de A-baan worden heronderhandeld.

Daarom zoeken we een scherpe collega voor een zeer afwisselende commerciële functie. Je bent strategisch en tactisch verantwoordelijk voor de ontwikkeling onze commerciële visie: je hebt een sterk adviserende rol over het beleid voor staff parking, car rental, car sharing en besteld taxi-vervoer. Hierin ben  je een volwaardige gesprekspartner voor onze business partners en interne stakeholders. Je zorgt dat je goed op de hoogte bent van de marktontwikkelingen en ben je in staat om dit door te vertalen naar het productportfolio. Je bent sterk in het cijfermatige inzicht in de performance van het portfolio.
 
Door zowel intern als extern beïnvloedend op te treden breng je onderhandelingen, commerciële deals en vernieuwing van het portfolio op onze airport tot een optimaal resultaat. Je werkt nauw samen met collega’s verantwoordelijk voor de administratie en facturatie staff parking en bedrijfsvoering, capaciteitsmanagement.

Your profile

Jij hebt een commerciële instelling, je bent vindingrijk en je kunt gemakkelijk nieuwe zakelijke kansen creëren. Je bent zelfstandig en sensitief: je beweegt makkelijk in een dynamische omgeving met verschillende invalshoeken en belangen. Je hebt ervaring met relatiebeheer en legt makkelijk nieuwe contacten. Je bent pragmatisch en beschikt over een sterk beïnvloedingsvermogen. Heb je daarnaast dan ook nog het onderstaande in huis, dan horen we graag van je!

Compensation

Je kunt rekenen op een uitstekend salaris (schaal 12) en secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven je ruimte voor ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget (voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof) en een Bring Your Own Device budget. Met behulp van flexibele werktijden bepaal je zelf een optimale werk/ privé balans. Verder krijg je de kans om in een inspirerende werkomgeving samen te werken aan unieke projecten met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s Preferred Airport.

Interested?

Ben je enthousiast dan kan je via de onderstaande button direct online solliciteren, dit kan tot uiterlijk 25 februari 2018. Let op, sollicitaties die niet via de solliciteer button ingediend worden, kunnen helaas niet in behandeling genomen worden. Bij voldoende animo kan de rol eerder offline gehaald worden.

Heb je inhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Bel voor meer informatie met Corné de Jong, Manager Product & Contractmanagement Schiphol Parking & Mobility Services, op 06 - 51837503.

Heb je vragen over het sollicitatieproces neem dan contact op met onze Recruiter, Gretsen de Jong, via gretsen.de.jong@schiphol.nl.