Strategisch Adviseur Technical Management - Strategisch Adviseur Technical Management

Royal Schiphol Group

Schiphol Group. A world of opportunities!
Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthavens zijn: een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s Preferred Airport.

Ons ambitieniveau is hoog en we zijn op zoek naar professionals die mee willen gaan om deze ambitie te realiseren!

De afdeling Assetmanagement (ASM) is in beweging en gaat de volgende stap zetten naar een ‘Best-in-Class’ Assetmanagement organisatie. Samen met onze klanten kijken wij naar de gebruiksbehoefte, de gewenste kwaliteit en de bijbehorende risico’s. Wij zoeken passende, kosteneffectieve oplossingen en bespreken de mogelijkheden. Je kunt ons zien als een regisseur, waarbij de klant en het resultaat centraal staan. Dit doen wij voor alle proces gerelateerde assets , zoals start- en landingsbanen, platformen en terminalgebouwen, van planning, ontwikkeling, realisatie tot beheer en onderhouden.

 

The role

Als strategisch Adviseur maak je onderdeel uit van het Technical Expert Centre (TEC) en specifiek de subafdeling Technical Management. Deze afdeling zorgt voor de invulling van de lange termijn infrastructuur visie, het asset beleid en geeft richting aan technologische ontwikkelingen. Daarnaast wordt ook samen met onze partners de onderhoudsstrategie bepaald voor de komende jaren.

Wat vragen wij van een Strategisch Adviseur Technical Management?
Een belangrijk onderdeel van je functie is het initiëren en ontwikkelen van assetbeleid, concepten en beleidsagenda’s ten behoeve van de bedrijfsstrategie. Hiervoor maak jij gebruik van je eigen expertise en bedrijfskennis. Je bent in staat om trends te herkennen en deze relateren aan de strategie van de organisatie. Om basis hiervan kom je tot afgewogen keuzes ten aanzien van oplossingsrichtingen voor de infrastructuur op Schiphol. Het advies stem je af met onze partners en klanten en bepaal je concrete infrastructuurplannen, het assetbeleid en de kaders voor projecten.
Verder houd jij je bezig met:

Your profile

Voor een goede invulling van deze rol zijn wij op zoek naar een ambitieuze en proactieve Strategisch Adviseur. Je hebt een opleiding op WO-niveau met bij voorkeur een combinatie van bedrijfskundige en technische achtergrond. Je hebt minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring op strategisch niveau binnen een organisatie en waarbij regie op techniek een grote rol heeft gespeeld.
Verder:

Compensation

De Schiphol Group is altijd in beweging en stimuleert dat ook bij haar medewerkers, letterlijk en figuurlijk. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris, schaal 14, en secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven jou ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk en professioneel en vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof. Daarnaast is er ook een Bring Your Own Device budget. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een informele, dynamische en professionele werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij kom je te werken in een omgeving waar mensen een drive hebben om met elkaar resultaten te behalen die er toe doen.
 
 

Interested?

Herken jij jezelf in de bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan uitsluitend via onderstaande button t.a.v. Frank Bax, Recruiter. Sollicitaties die niet via het online sollicitatieproces worden aangeboden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Arnoud Terpstra, Manager Technical Management, via terpstra_a@schiphol.nl
Heb je vragen over het recruitment proces? Neem dan contact op met onze Recruiter, Frank Bax, via frank.bax@schiphol.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld