Toezichthouder Civiele en Elektrotechniek (airside) - Toezichthouder Civiele en Elektrotechniek (airside)

Royal Schiphol Group

Schiphol Group heeft de beschikking over een in-house projectenorganisatie, Projectenbureau Luchthaven Schiphol (PLuS). De medewerkers van de afdeling PLuS  beschikken over kennis en ervaring om succesvol projecten te managen binnen de complexe, operationele Schiphol omgeving. Deze complexiteit is het grootst in de terminal(s) en aan airside. Het is de ambitie van PLuS om projecten in deze omgeving naar tevredenheid van interne opdrachtgevers te managen en zo toegevoegde waarde te leveren. Wij zijn verantwoordelijk voor de realisatie van projecten zoals de renovatie van een pier, grootschalige security aanpassingen in de terminal maar ook de aanleg van een nieuwe pier, platformen en taxibanen.
 
PLuS werkt in opdracht van andere afdelingen binnen Schiphol en zorgt ervoor dat binnen de organisatie een uniforme en professionele projectaanpak wordt gehanteerd (STAP). De projectteams kennen een wisselende samenstelling van junior, medior en senior projectmanagers, toezichthouders en van in- en externe medewerkers, afhankelijk van het project.
 
Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een toezichthouder civiele-en elektrotechniek.
 
De projecten op airside waar je je mee bezig houdt bestaan bijvoorbeeld uit een reconstructie en/of nieuwe aanleg van taxibanen, landingsbanen, vliegtuig-opstelplaatsen, civiele constructies en de civiele infrastructuur zoals wegen hieromheen met de bijbehorende elektrotechnische systemen.
 

The role

Het technisch (kwaliteits-)toezicht van PLuS is onderverdeeld in vier disciplines: bouwkunde, werktuigbouw, elektro- en airside. Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar:

Een interne toezichthouder voor werken op airside met kennis van elektrotechniek (besturingssystemen) en ervaring binnen de civiele techniek (GWW-werken).

Als interne toezichthouder draag je zorg voor kennisborging, ontwikkeling en continuïteit van desbetreffende disciplines. Je bent een vast aanspreekpunt voor de andere toezichthouders, voor de afdeling Asset Management en voor de maincontractors.
 
Je bent verantwoordelijk voor het inspecteren, controleren en analyseren van de uitvoering van projectactiviteiten conform de gestelde operationele en technische eisen en het toezichtplan van het project. Hiermee wordt het volgende bedoeld:

Your profile

Je bent als een spin-in het web, klantgericht en besluitvaardig. Je bent een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden, je stelt je pro-actief op en beschikt over beïnvloedingsvermogen.
 
Verder heb je:

Compensation

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (schaal 9) bieden wij een informele, dynamische en professionele werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget (voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof) en een Bring Your Own Device Budget. Je kunt met flexibele werktijden zelf een optimale werk/privé balans realiseren.  Daarbij kom je te werken in een afdeling waar mensen een drive hebben om nieuwe dingen te proberen en iets goeds en moois op te leveren. Geen dag en geen project is hetzelfde en we zijn continu bezig om onszelf te verbeteren. En dit doe je met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s Preferred Airport.
 

Interested?

Heb je het bovenstaande in huis, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatiebrief en CV online via de onderstaande sollicitatiebutton voor 31 januari 2018. Sollicitaties die niet via het online sollicitatieproces worden aangeboden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Martijn Hoogenboezem, Manager Projecten via hoogenboezem_m@schiphol.nl.

Heb je vragen over het recruitment proces? Neem dan contact op met onze Recruiter, Frank Bax, via frank.bax@schiphol.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld