Manager Group Reporting - Manager Group Reporting

Royal Schiphol Group

Amsterdam Airport Schiphol, is een veelzijdige en compacte luchthaven, waar snelheid, gemak en veiligheid voor de reiziger voorop staan. Schiphol is een van de meest toonaangevende luchthavens ter wereld. Schiphol heeft hoge ambities en daarnaast ook hoge verwachtingen te managen vanuit diverse stakeholders groeperingen die een luchthaven nu eenmaal met zich meebrengt.

De rol van Manager Group Reporting is onderdeel van de afdeling Group Control. Group Control omvat totaal drie afdelingen; Planning & Control, Group Reporting en Application Management & Consolidation. De afdeling Group Reporting is verantwoordelijk voor de accounting richtlijnen, fiscaliteit en de jaarrekening van Schiphol Group, maar omvat ook functies met een specifiek aandachtsgebied Schiphol breed, zoals asset en workforce control. Group Control en haar afdelingen is continu bezig is met het optimaliseren van de bedrijfsvoering en ondersteunende processen. Je rapporteert hierbij aan de Manager Group Control, maar schakelt ook veel rechtstreeks met de CFO en de Director Finance & Control. In deze rol geef je leiding aan 8 FTE.
 

The role

Wij zoeken naar een gedreven finance professional met leiderschapskwaliteiten. Je bent een inhoudelijk expert op het gebied van financiële wet en regelgeving en kan dit op enthousiaste en overtuigende wijze over brengen. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor:

Your profile

Jouw toegevoegde waarde? Jij bent als Manager Group Reporting een expert op het gebied van financiele regels die kan fungeren als vraagbaak binnen Schiphol. Iemand die vanuit een goede basis als Register Accountant (RA) een stevige organisatie visie heeft en de weet waar het om draait. Je kunt hierbij meedenken over financiële consequenties van strategische besluiten. Je bent energiek, proactief en resultaatgericht. Je bent een echte leider die collega’s mee krijgt. Daarnaast ben je integer en beschik je over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent overtuigend in je presentatie, ook op directieniveau. Je weet om te gaan met weerstand, je bindt mensen en krijgt ze vervolgens ook mee.
 

Compensation

Schiphol Group is altijd in beweging en stimuleert dat ook bij haar medewerkers, letterlijk en figuurlijk. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris (schaal 15) en secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven jou ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk en professioneel en vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof. Daarnaast is er ook een Bring Your Own Device budget. Verder krijg je de kans om in een inspirerende werkomgeving samen te werken aan unieke projecten met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s Preferred Airport.
 

Interested?

Heb je het bovenstaande in huis, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatiebrief en CV online via de onderstaande sollicitatiebutton. Sollicitaties die niet via het online sollicitatieproces worden aangeboden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.
 
Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Lydia de Jong, Manager Group Control via Jong_l@schiphol.nl.
Heb je vragen over het recruitment proces? Neem dan contact op met onze Recruiter, Gretsen de Jong, via gretsen.de.jong@schiphol.nl.