Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Werken bij Schiphol Group

Samen elke dag een topprestatie neerzetten. Dat is werken bij Schiphol. Elke dag streven we ernaar dat de vliegtuigen volgens plan landen en opstijgen, de passagiers soepel kunnen inchecken en een prettige tijd beleven in de terminal, dat de bagageafhandeling goed verloopt en natuurlijk dat de veiligheid gewaarborgd is. Samen hebben we ervoor gezorgd dat we ‘Europe’s Preferred Airport’ zijn. En daar zijn we dan ook allemaal trots op.

Werken in een dynamische omgeving
Bij Schiphol is geen dag hetzelfde. Voor een groot deel komt dat doordat de weersomstandigheden van grote invloed zijn op wat we doen. Ook zijn we voortdurend aan het innoveren en vinden er talloze projecten plaats op de luchthaven. We hebben ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. Maar het belangrijkste is dat het primaire proces altijd doorgaat. We moeten dus ook continu alert zijn en direct kunnen inspelen op situaties die dat proces kunnen verstoren.

Volop kansen en mogelijkheden voor jou
Jouw succes is ons succes. Dat begint natuurlijk bij plezier en uitdaging in je werk. Wij vinden het belangrijk dat jij steeds het beste uit jezelf haalt en je dus blijft ontwikkelen. Jij bepaalt je eigen groeirichting in grote mate zelf. Wil je je vakkennis verdiepen? Of juist verbreden? Of wil je graag een overstap maken naar een ander vakgebied? Bij Schiphol is veel mogelijk. We begeleiden je in je loopbaan en investeren in trainingen en opleidingen.

Deel uitmaken van een uniek bedrijf
Moeten we hier nog iets over vertellen? Denk aan lunchen met uitzicht op de landingsbanen. Dagelijks de vakantiestemming proeven in de terminal. Alle unieke technische ontwikkelingen. En niet te vergeten werken bij een bedrijf dat iedereen in Nederland kent.