Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Vluchttijden

Altijd op de hoogte blijven van de actuele vliegtijden doet u op de website van Schiphol. Op deze pagina vindt u een compleet vliegschema van alle vertrekkende, maar ook aankomende vliegtuigen op het vliegveld.

Download de Schiphol app voor de actuele tijden van uw vertrekkende of aankomende vlucht.


Datum:
gisteren > vandaag > morgen > na morgen >
Vlucht:

Actuele vluchtinformatie
Het is nooit fijn wanneer een vlucht vertraagd is. Het vliegschema op Schiphol.nl is daarom altijd actueel en geeft ook de vluchten weer met vertragingen, maar ook de uitgeweken vluchten. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent als u van plan bent te vliegen of simpelweg iemand op wilt halen. De huidige vluchtstatus van uw vlucht kunt u dankzij dit vliegschema gemakkelijk en snel raadplegen.


Vliegschema Schiphol
In het bovenstaande schema staan alle vluchten die op korte termijn zullen vertrekken of aankomen op Schiphol. Deze is automatisch gesorteerd zodat de meeste actuele vlucht bovenaan de lijst staat. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf naar een vlucht te zoeken, met behulp van de zoekopties bovenaan het vliegschema. U kunt dan bijvoorbeeld zoeken op welke dag de vlucht aankomt of vertrekt, maar ook waar deze vandaan komt, welke vliegmaatschappij het is of welk vluchtnummer de vlucht heeft.

Per vlucht is er zoals hierboven te zien veel informatie beschikbaar. Zo kunt u duidelijk zien waar de vlucht naar toe zal vliegen of waar deze vandaan moet komen. Uiteraard is ook aangegeven wat de huidige vliegstatus is. Wanneer u op details klikt, is er nog meer informatie beschikbaar. Contactgegevens van de vliegmaatschappij zijn hier te vinden en u kunt tevens ook op de hoogte gehouden worden de desbetreffende vlucht via de Schiphol app.