Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Terminal Parking

EUR 33,50 per dag
  • Mogelijk voor ophalen & wegbrengen, kort parkeren of weekend weg
  • Parkeren in P1 of P2, op loopafstand van de terminal
  • Weekend Weg tarief slechts EUR 55,- bij online reservering
Kies uw parkeerdatum en tijd

Kort parkeren
U wilt snel en dichtbij parkeren? Dan is Schiphol Terminal Parking de beste keuze. Ideaal voor kort parkeren. U parkeert vlakbij de terminal in P1 of P2. Deze voornamelijk overdekte parkeergarages liggen op 2 minuten lopen van de incheckbalies. Uw auto staat in de garage geparkeerd, deze garage staat onder cameratoezicht. U kunt gewoon naar de garages rijden of op deze pagina alvast uw parkeerplaats reserveren.

Weekend Weg
Gaat u een weekendje weg? Dan parkeert u extra voordelig dichtbij de terminal met het Weekend Weg tarief van Schiphol Terminal Parking. Voor slechts 55 EUR staat u van vrijdag t/m maandag op P1/P2.

Let op: Profiteren van dit speciale actietarief is alleen mogelijk als u vooraf reserveert. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor het speciale actietarief. Reserveer dus snel! Vul de parkeerperiode in en u krijgt bij een selectie van vrijdag t/m maandag automatisch de actieprijs te zien indien deze beschikbaar is.

Ophalen en wegbrengen
Schiphol Terminal Parking is ook ideaal voor een kort bezoek aan Schiphol, als u iemand gaat halen of brengen en hier wat langer de tijd voor wilt nemen. Voor een kort bezoek is het niet mogelijk om te reserveren, u kunt gewoon naar de garages rijden. U parkeert in P1 of P2, op ongeveer twee minuten loopafstand van de incheckbalie.

Inrijtarief 2016
• EUR 1 per 12 minuten
• Tot aan maximale dagtarief van EUR 33,50

Reserveertarief 2016
• 1 dag vanaf EUR 33,50
• 3 dagen vanaf EUR 70,00

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar tegen deze tarieven, het actuele voordeeltarief wordt automatisch voor u berekend.

Weekend Weg Voordeel
Gaat u een weekendje weg? Dan parkeert u extra voordelig dichtbij de terminal met het Weekend Weg tarief van Schiphol Terminal Parking. Vrijdag t/m maandag op P1/P2 voor EUR 55,00.

Let op: Profiteren van dit speciale actietarief is alleen mogelijk als u vooraf reserveert

U parkeert op Schiphol Centrum in P1 of P2. U hoeft niet te reserveren maar indien u verzekerd wilt zijn van een plek kan dit natuurlijk altijd (ophalen en wegbrengen uitgezonderd). Kies tijdens het reserveren de manier waarop u de parkeergarage in wilt rijden.

U kunt inrijden met:
• uw creditcard*
• kentekenherkenning

U kunt tot uiterlijk 24 uur van te voren een parkeerplaats reserveren.

*Let erop dat dit dezelfde creditcard is als waarmee u uw reservering maakt

Wijzigen / annuleren
Wijzigen en annuleren kan tot één dag voor vertrek. Dit is kosteloos. Zodra u uw reservering wijzigt of annuleert ontvangt u een bevestigingsmail met uw nieuwe reserveergegevens.

Voor wijzigen geldt: als u met iDEAL betaald heeft, rekent u het nieuwe parkeerbedrag nog eens in 1 keer af. Het eerder door u betaalde bedrag van uw oorspronkelijke reservering wordt volledig teruggestort op uw rekening. Bij creditcardbetalingen wordt het verschil verrekend. Heeft u geboekt via een reisagent, ga dan voor wijzigen/annuleren naar uw reisagent. Voor extra dagen moet uiteraard extra betaald worden. Komt u later terug dan u heeft gereserveerd, dan betaalt u bij. U rekent dan af op basis van het voor dat geldende dagtarief.

Auto terugvinden
Schiphol gebruikt pictogrammen bij de rijnummers in P1/P2. Deze afbeeldingen helpen u bij het vinden van uw auto bij thuiskomst.

Bekijk de veelgestelde vragen over Schiphol Terminal Parking

Doorrijhoogte van Schiphol Terminal Parking
De parkeergarages van P1 en P2 hebben een doorrijhoogte van 2 meter. Mocht u voor een korte periode willen parkeren met een vervoersmiddel hoger dan 2 meter, dan kunt u naar parkeerterrein "P3 Lang Parkeren" rijden. Meld bij de intercom bij de slagboom dat u een hoger vervoersmiddel heeft dan 2 meter, dan kunt u parkeren op "P3 Lang Parkeren" voor het tarief van kort parkeren (P1 / P2). Parkeerterrein "P3 Lang Parkeren" heeft geen maximale doorrijhoogte.

Hoe komt u bij Schiphol Terminal Parking?

Hoe komt u bij Schiphol Terminal Parking?

Schiphol Terminal Parking vindt u op Schiphol Centrum, P1 en P2.

Op Schiphol volgt u de borden naar Parkeren Schiphol Centrum, P1 en P2.

Het adres voor uw navigatiesysteem is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer.


Plan uw route