Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Excellence Parking

EUR 43,50 per dag
  • Direct parkeren aan Vertrek 3
  • XXL parkeervakken (3 m breed)
  • Comfortabele, kleinschalige en afgesloten parkeergarage
Kies uw parkeerdatum en tijd

U wilt de meest comfortabele en snelle manier van parkeren? Dan is Schiphol Excellence Parking de beste keuze. De parkeergarage ligt direct aan Vertrekhal 3 en is alleen toegankelijk voor gebruikers. U parkeert op vakken van 3 meter breed en in de exclusieve lounge vindt u alle comfort die u wenst.

Snel & Comfortabel
Schiphol Excellence Parking is dé parkeergelegenheid die geschikt is voor zakelijk parkeren of halen en brengen in alle rust en ruimte. De parkeergarage ligt direct aan Vertrekhal 3 en is gemakkelijk bereikbaar door de zeer snelle aanrijroute vanaf de snelweg. U loopt direct door naar de check-in en verliest dus geen kostbare tijd door lange loopafstanden. Bij terugkomst van uw reis bent u via de terminal zo weer bij uw auto en rijdt zo de snelweg weer op. Schiphol Excellence Parking is ruim opgezet, kleinschalig en afgesloten. De garage is alleen toegankelijk voor gebruikers van de garage. Voor elektrische auto’s zijn gratis oplaadpunten beschikbaar.

XXL parkeren- parkeervakken van 3 meter breed
U parkeert in extra brede XXL parkeervakken van bijna 3 meter breed. Door middel van de Free Space Signalering kunt u direct een vrije parkeerplaats vinden.

Exclusieve wachtruimte
In de exclusieve wachtruimte met o.a. gratis Wi-Fi, koffie en thee, eigen sanitaire voorzieningen en vluchttijden informatie krijgt u alle comfort die u wenst. Alleen toegankelijk voor gebruikers. De parkeergarage is toegankelijk door het trekken van een parkeerkaart of in te rijden met een creditcard, Priviumpluskaart of Schiphol Excellence-abonnement. Schiphol Excellence Parking is vanuit de Vertrekhal alleen toegankelijk voor parkeerders. Het is niet mogelijk zomaar de garage of wachtruimte te betreden wanneer u niet geparkeerd staat in deze exclusieve parkeergarage op Schiphol Centrum.

Schiphol Excellence Parking is ook zeer geschikt voor het halen en brengen van uw zakenrelatie!

Schiphol Excellence Parking Abonnement
Reist u regelmatig via Schiphol en wilt u nog gemakkelijker en efficiënter parkeren? Maak dan gebruik van het Schiphol Excellence Parking Abonnement. U betaalt een vast bedrag per maand en u kunt zo vaak en lang parkeren als u wilt. Zonder vooraf te reserveren.Vooral geschikt voor zakelijkgebruik, voor organisaties en werknemers.

> Meer informatie Schiphol Excellence Parking abonnement

Inrij- en reserveertarief 2016
• EUR 2,50 per 12 minuten
• Tot aan maximale dagtarief van EUR 43,50
• 0-3 dagen per dag EUR 43,50
• Daarna per dag EUR 33,50

Voordeel als PriviumPlus lid
Privium Plus leden ontvangen extra korting op Schiphol Excellence Parking.

> Meer informatie

Schiphol Excellence Parking Abonnement
Reist u regelmatig via Schiphol en wilt u nog gemakkelijker en efficiënter parkeren? Maak dan gebruik van het Schiphol Excellence Parking Abonnement. U betaalt een vast bedrag per maand en u kunt zo vaak en lang parkeren als u wilt. Zonder vooraf te reserveren.Vooral geschikt voor zakelijkgebruik, voor organisaties en werknemers.

> Meer informatie Schiphol Excellence Parking abonnement


U heeft verschillende toegangsmogelijkheden. De parkeergarage is toegankelijk door:

• het trekken van een parkeerkaart
• in te rijden met een creditcard of Priviumpluskaart
• d.m.v. kentekenherkenning (i.c.m. een reservering of abonnement)

Schiphol Excellence Parking is vanuit de Vertrekhal alleen toegankelijk voor parkeerders. Het is niet mogelijk zomaar de garage of wachtruimte te betreden wanneer u niet geparkeerd staat in deze parkeergarage.

Parkeerplaats reserveren
Toegang tot de parkeergarage is zonder reservering mogelijk maar u kunt uzelf verzekeren van plek door een parkeerplaats te reserveren. Dit kan tot 24 uur van te voren en geeft u de garantie dat u uw reis comfortabel en rustig kunt beginnen. U kunt uw reservering voldoen met creditcard of iDeal.

Wijzigen/ Annuleren
U kunt uw parkeerplaats reservering wijzigen via mijnreservering.
Wijzigen kan kosteloos tot 1 dag voor vertrek en het eventueel teveel betaalde bedrag wordt teruggestort. Voor extra dagen moet uiteraard extra betaald worden. Bij Schiphol Excellence Parking worden geen annuleringskosten berekend.

> Veelgestelde vragen

VIP Centre
Indien uzelf gebruik gaat maken van het Schiphol VIP Centre kunt u parkeren in het daarnaast gelegen Schiphol Excellence Parking. Meer weten over een VIP afhandeling?

> Meer informatie

Privium Plus leden
Met uw PriviumPlus lidmaatschap heeft u EUR 5 korting op de eerste 3 dagen parkeren bij Schiphol Excellence Parking. Ongeacht of u wel of niet reserveert. Rijdt u in zonder reserveren, wordt de korting automatisch verrekend met het totaalbedrag bij betaling met uw creditcard.

> Meer informatie

Doorrijhoogte van Schiphol Excellence Parking
De parkeergarage van Schiphol Excellence Parking heeft een doorrijhoogte van 2 meter.

Hoe komt u bij Schiphol Excellence Parking?

Hoe komt u bij Schiphol Excellence Parking?

Schiphol Excellence Parking vindt u op Schiphol Centrum, aan Vertrek 3.

Op Schiphol volgt u de borden naar Excellence.

Het adres voor uw navigatiesysteem is Jan Plezierweg, Schiphol, Haarlemmermeer

Extra: Route animatie of PDF


Plan uw route