Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Business Parking

EUR 32,50 per dag
  • Mogelijk voor 1 dag parkeren of langer
  • Parkeren aan de terminal in P1/P2. Voor een korte trip of een weekendje weg
  • Tot één week parkeren voor EUR 97,50. Let op: Op=Op!
Kies uw parkeerdatum en tijd

U wilt snel en dichtbij parkeren? Dan is Schiphol Business Parking de beste keuze. Ideaal voor kort zakelijk parkeren of een weekendje weg. U parkeert op Schiphol Centrum in P1 of P2. Deze overdekte parkeergarages liggen op 2 minuten lopen van de terminal.

Langparkeeractie tot 1 week EUR 97,50
Wanneer u langer op reis gaat heeft Business Parking een zeer aantrekkelijk actietarief. Dit actietarief is geldig vanaf 4 dagen parkeren. Let op, reserveren is verplicht en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien beschikbaar wordt de korting automatisch verrekend bij een parkeerduur vanaf 4 dagen.

Reserveertarief & inrijtarief 2015
Per dag EUR 32,50

Langparkeeractie: tot 1 week EUR 97,50!
Bij online reserveren vanaf 4 dagen parkeren geldt het hele jaar door een aantrekkelijk actietarief. U betaalt bijv. voor een week parkeren maar EUR 97,50 in Schiphol Business Parking P1/P2. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op = op!

U parkeert op Schiphol Centrum in P1 of P2. U hoeft niet te reserveren maar indien u verzekerd wilt zijn van een plek kan dit natuurlijk altijd. U reserveert uw parkeerplaats gemakkelijk en snel via deze site. U betaalt met uw creditcard of iDeal. Kies tijdens het reserveren de manier waarop u het parkeerterrein op wilt rijden. Dit noemen wij ‘oprijmethode’. U kunt oprijden met:

• uw creditcard*
• kentekenherkenning

U kunt tot uiterlijk 24 uur van te voren een parkeerplaats reserveren.

* Let erop dat dit dezelfde creditcard is als waarmee u uw reservering maakt

Wijzigen/ Annuleren
Wijzigen en annuleren kan tot één dag voor vertrek. Dit is kosteloos. Zodra u uw reservering wijzigt of annuleert ontvangt u een automatisch gegenereerde bevestigingsmail met uw nieuwe reserveergegevens.
Voor wijzigen geldt: Als u met iDeal betaald heeft rekent u het nieuwe parkeerbedrag nog eens in 1 keer af. Het eerder door u betaalde bedrag van uw oorspronkelijke reservering wordt volledig teruggestort op uw rekening. Bij creditcard betalingen wordt het verschil verrekend. Heeft u geboekt via een reisagent, ga dan voor wijzigen/annuleren naar uw reisagent. Voor extra dagen moet uiteraard extra betaald worden. Komt u later terug dan u heeft gereserveerd, dan betaalt u bij. U rekent dan af op basis van het voor dat geldende dagtarief.

Speciaal actietarief vanaf 4 dagen parkeren
U hoeft niet te reserveren maar indien u verzekerd wilt zijn van een plek kan dit natuurlijk altijd. Met ons speciale centrum langparkeertarief parkeert u ook nog eens extra voordelig. U kunt bijvoorbeeld een week parkeren in Schiphol Business Parking voor minder dan de helft van de prijs! Dit actietarief is geldig vanaf 4 dagen parkeren. Er is een beperkt aantal plaatsen dus op=op! Indien beschikbaar wordt de korting automatisch verrekend bij een parkeerduur vanaf 4 dagen.

>Veel gestelde vragen over Schiphol Business Parking


Auto terugvinden
Schiphol gebruikt pictogrammen bij de rijnummers in P1/P2. Deze afbeeldingen helpen u bij het vinden van uw auto.

Maximale doorrijhoogte Schiphol Business Parking
De maximale doorrijhoogte van de Schiphol Business Parking garages (P1 en P2) is 2 meter. Als u op Schiphol wilt parkeren en uw auto is hoger dan 2 meter dan kunt u parkeren op Park & Travel (P3) voor het tarief van Schiphol Business Parking.

Hoe komt u bij Schiphol Business Parking?

Hoe komt u bij Schiphol Business Parking?

Schiphol Business Parking vindt u op Schiphol Centrum, P1 en P2.

Op Schiphol volgt u de borden naar Parkeren Schiphol Centrum, P1 en P2.

Het adres voor uw navigatiesysteem is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer.


Plan uw route