Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Passagiers ophalen

Als u iemand wilt ophalen, dan kunt u het beste parkeren in Schiphol Terminal Parking. U parkeert in P1 of P2, op ongeveer twee minuten loopafstand van de incheckbalie. U betaalt per 12 minuten EUR 1.

U vindt Schiphol Terminal Parking door de borden “Parkeren Schiphol Centrum, P1 en P2” te volgen. Het adres voor uw navigatiesysteem is “Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer”.

Als u snel iemand wilt ophalen en hier niet uitgebreid de tijd voor kunt nemen, dan kunt u het beste parkeren in Schiphol Short Stop Parking. U vindt Schiphol Short Stop Parking door de borden “Aankomst” te volgen en hierna de borden Short Stop Parking P6.

Aankomen

Op de monitoren kunt u zien in welke aankomsthal de passagier arriveert. Tijdens het wachten kunt u genieten van een hapje of een drankje in één van de vele horecagelegenheden of u kunt gezellig nog even winkelen op Schiphol Plaza.

Parkeerverbod

Let op: op de ‘Vertrek- en Aankomstpassage’ van de luchthaven geldt een parkeerverbod.

Op de hoogte gehouden worden?

Schiphol biedt reizigers en bezoekers een handige App aan.

Deze (officiële) Schiphol App is gratis voor iPhone-, Android-, Windows Phone en de nieuwe Blackberry toestellen. Voor bezitters van andere telefoons is er een mobiele website beschikbaar.


 

Passagiers ophalen

Bekijk de aankomsttijden

Holiday offers