Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Passagiers ophalen

Als u snel iemand wilt ophalen, kan dat voor de deur op aankomstniveau in Schiphol Short Stop Parking. Hier kunt u overdekt parkeren waarbij (per etmaal) het eerste kwartier gratis is. Daarnaast heeft deze parkeergarage een wachtruimte met actuele vluchtinformatie.

U vindt Schiphol Short Stop Parking door de borden “Aankomst” te volgen en hierna de borden Short Stop Parking P6. Bij de T-splitsing neemt u de afslag aan uw linkerhand waardoor u uit komt voor de slagbomen van deze parkeergarage.

Het adres voor uw navigatiesysteem is: "Aankomstpassage, Schiphol"

Passagiers ophalen in de aankomsthal

Wilt u de passagiers ophalen in de aankomsthal, dan kunt u het beste parkeren in Schiphol Visitors Parking voor kort parkeren. Hiervoor volgt u de borden 'Parkeren'.
Aankomen

Op de monitoren kunt u zien in welke aankomsthal de passagier arriveert. Tijdens het wachten kunt u genieten van een hapje of een drankje in één van de vele horecagelegenheden of u kunt gezellig nog even winkelen op Schiphol Plaza.

Parkeerverbod

Let op: op de ‘Vertrek- en Aankomstpassage’ van de luchthaven geldt een parkeerverbod.

Op de hoogte gehouden worden?

Schiphol biedt reizigers en bezoekers een handige App aan.

Deze (officiële) Schiphol App is gratis voor iPhone-, Android-, Windows Phone en de nieuwe Blackberry toestellen. Voor bezitters van andere telefoons is er een mobiele website beschikbaar.


 

Passagiers ophalen
Bekijk de aankomsttijden