Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Lost & Found

Gevonden voorwerpen
Wanneer u een voorwerp op Schiphol heeft verloren of gevonden, kunt u terecht bij een van de informatiebalies in de Lounges en in de Vertrek- en Aankomsthallen. Als het door u verloren artikel wordt gevonden en afgegeven, dan bewaren wij het voor u.

Bellen over verloren voorwerpen
Bij de informatiebalie bewaren wij een gevonden voorwerp maximaal een dag. Na die periode kunt u uitsluitend bellen met 0900 0141, EUR 0.40 p.m. Vanuit het buitenland +31 (0)20 794 08 00. Ook kunt u gebruikmaken van het webformulier Lost & Found. Een verloren voorwerp is 48 uur na het moment van verlies opgenomen in het Lost&Found-systeem.

Gevonden voorwerpen ophalen
Indien uw verloren voorwerp is gevonden en u een registratienummer heeft ontvangen, dan kunt u het voorwerp zelf ophalen.

U kunt het voorwerp ophalen bij het bagagedepot van Amsterdam Airport Schiphol. 

Ophaallocatie:

• Bagagedepot (Terminal, tussen Aankomsthal 1 & 2, op het Kelderplein, niveau -1)
• Dagelijks geopend van 06.00 – 22.00 uur.

Wilt u alstublieft de volgende zaken meenemen als u uw gevonden voorwerp komt ophalen:
• Registratienummer gevonden voorwerp;
• Geldige legitimatiebewijs (van de afhaler).

Het toesturen van gevonden voorwerpen
Het gevonden voorwerp kan ook opgestuurd worden. U kunt hiervoor afspraken maken met het koeriersbedrijf waarmee Schiphol samenwerkt of zelf een koeriersbedrijf selecteren.

Verloren Identiteitsbewijzen
Paspoorten, rijbewijzen en Identiteiskaarten gaan, indien gevonden, naar het bureau nooddocumenten van de Koninklijke Marechaussee.
Voor informatie over uw reisdocumenten kunt u contact opnemen  met de  Koninklijke Marechaussee via telefoonnummer: + 31 (0)20  6038626.

Baggage met een tagnummer
Wanneer uw ingecheckte bagage niet op de bagabeband binnenkomt of u bagage vergeten bent in de bagagehal, kunt u contact opnemen met (de afhandelaar van) uw luchtvaartmaatschappij.

KLM Customer Care
Voor KLM Customer Care kunt u bellen met telefoon nummer +31 (0)20 5459780 of bezoek de website.


Ga naar Lost & Found-formulier