Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Moodie Award voor Best Mobile App

Amsterdam Airport Schiphol is door Moodie International onderscheiden met de prijs voor 'Best Mobile App'. Schiphol is gekozen uit 150 inzendingen. Schiphol is trots op deze prijs en gaat dat vieren op facebook.com/schiphol. Schiphol nodigt een aantal van onze fans uit om samen met ons taart te eten en te brainstormen over hoe we onze Schiphol App nóg beter kunnen maken.

Moodie International is een van de bekendste en succesvolste business-to-business uitgevers en informatie verstrekkers in de luchtvaartsector. Naast de prijs voor Best Mobile App heeft Schiphol voor de categorieën 'Best Facebook page' en de 'Best Twitter Feed', een eervolle vermelding gekregen.


Schiphol App

De Schiphol App biedt actuele vluchtinformatie over aankomende en vertrekkende vluchten, push notificaties en informatie over alle faciliteiten en winkels op de luchthaven. Ook kunnen reizigers via de Schiphol App een parkeerplaats of taxi reserveren. De Schiphol App is beschikbaar voor alle telefoons en via www.schiphol.nl/mobile te vinden.