Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Korting voor reisprofessionals

ANVR/VVR aangesloten reisprofessionals profiteren van aantrekkelijke kortingen op parkeertarieven, de Schiphol Travel Taxi en op de Schiphol Behind The Scenes tour.


2 maanden gratis Privium Plus
Reis je regelmatig vanaf Schiphol en wil je dat efficiënt en comfortabel doen? Dan is een Privium Plus abonnement iets voor jou.
40% korting op Schiphol Smart Parking
Ga je langer dan 3 dagen weg? Dan is Schiphol Smart Parking de voordeligste manier om betrouwbaar te parkeren óp Schiphol.3=2 bij Schiphol Terminal Parking
Met Terminal Parking parkeer je dichtbij de terminal, op P1 of P2. Ideaal voor een studiereis of een weekendje weg, zeker met deze aantrekkelijke actie, waarbij je 3 dagen voor de prijs van 2 krijgt.


35% korting op Schiphol Travel Taxi
Comfortabel naar de luchthaven, met vervoer van deur tot deur. Korting geldt voor gedeeld taxivervoer voor eigen privé- of studiereizen.
Behind the scenes

50% korting: Schiphol Behind The Scenes
Altijd al willen weten hoe onze luchthaven werkt? Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Met de Schiphol Behind the Scenes tour maak je Schiphol van heel dichtbij mee!Gebruik maken van de kortingsacties
De kortingsacties worden exclusief aangeboden aan ANVR/VVR aangesloten reisprofessionals. Om door te gaan naar de acties vul je onderstaande gegevens in en klik je op ‘naar de acties’.


* is een verplicht veld