Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Persoonlijk kennismaken


PASRA Airline Express


Traditiegetrouw vindt een van de avonden van de PASRA Airline Express plaats in het hoofdgebouw van Schiphol.

Tijdens deze avond informeert een groot aantal airlines de reisbranche over de laatste ontwikkelingen. Gedurende de avond op Schiphol zijn wij uiteraard ook zelf aanwezig om je te woord te staan.

Datum: 18 maart 2014Schiphol Experiences


Volledig georganiseerde dag, waarbij je een kijkje krijgt achter de schermen van Schiphol. Met onder meer een ontvangst in het VIP Centre, terminal tour met nieuwe highlights, airside tour over het start- en landingsterrein en een bezoek aan de bagagekelder, brandweer en vogelwacht. Deelname op uitnodiging.

Datum: 17 juni 2014

Bekijk de video van Schiphol ExperienceANVR Agentensymposium


Voor het vierde jaar op rij is Schiphol gastheer van het ANVR Agentensymposium. Dit symposium is gratis toegankelijk en vindt plaats in het Schipholgebouw. Informatief en inspirerend, met ook dit jaar weer een mooie line-up aan sprekers. Ga voor meer informatie naar www.reisbureauvanhetjaar.nl


Datum: 14 april 2014

ANVR-Congres 2014


Schiphol is vertrekluchthaven én sponsor van het jaarlijkse ANVR-Congres. In 2014 reist een gezelschap van 250 reisprofessionals naar Cyprus. Namens Schiphol zijn Ebeline Dijkhuis en Flip Nellissen aanwezig.Datum: 13 tot en met 16 november 2014


Zelf een tip?
Heb je zelf een suggestie voor een beurs of bijeenkomst waar je ons zou willen ontmoeten? Laat het ons weten via reisprofessional@schiphol.nl.
Reisprofessionals-korting


Naar de acties

Wie zijn wij / Contact


Lees verder