Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Personeelsparkeren

Bedrijven die op het luchthaventerrein zijn gevestigd, kunnen tegen betaling hun medewerkers laten parkeren op een van de personeelsparkeerterreinen.

Parkeren met de Schipholpas

Voor de grote personeelsparkeerterreinen P5, P30 en P40 en de meeste kleinere terreinen wordt uw parkeerbevoegdheid toegevoegd aan uw Schipholpas. lees verder

Abonnementen

Om te parkeren op P57, P80, P2 of in de parkeergarage van het WTC hebt u een abonnement nodig. Abonnement aanvragen, opzeggen of ruilen van parkeerterrein? Vul hier een formulier in.


lees verder

Parkeerterreinen

Overzicht van alle personeelsparkeerterreinen op Schiphol.
lees verder

Tarieven

Overzicht van de tarieven voor personeelsparkeren op Schiphol, en informatie over de facturering.
lees verder

Busvervoer

Hebt u een parkeerbevoegdheid of abonnement? Dan kunt u op het hele luchthaventerrein gratis gebruik maken van de bus om op uw werkplek te komen. 


lees verder

Medische ontheffing aanvragen

Met een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunt u parkeren op gehandicaptenparkeerplaatsen. Met een tijdelijke medische ontheffing kunt u terecht op verschillende carpoolplaatsen. lees verder

Sancties

Overzicht van sancties voor foutief parkeren en misbruik van parkeerbevoegdheden. lees verder

P30 & P40 niet beschikbaar voor nieuwe autorisatie aanvragen

Tot onze spijt laat de capaciteit van P30 & P40 het niet langer toe om nieuwe aanvragen voor parkeerautorisaties van voornoemde terreinen te verwerken. We willen hiermee voorkomen dat er onvoldoende ruimte is voor de huidige parkeerders op het terrein. Alternatief voor P30 & P40 is personeelsparkeerplaats P5.

Lees meer