Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Luchtvaart College Schiphol

Luchtvaart College Schiphol maakt werken & leren op de luchthaven mogelijk. Dit doen wij met vernieuwende leerprogramma’s waarbij de praktijk op de luchthaven centraal staat.  Samen met partners ontwikkelen wij middelbare-beroepsopleidingen gericht op de praktijk van de relevante sectoren zoals luchthavenbeveiliging, luchtvaartlogistiek en airport retail. Ten behoeve van werkgevers op Schiphol ontwikkelen en organiseren wij trainingen en vakopleidingen.  Werknemers bieden wij een palet aan trainingen op maat. Om voldoende nieuwe instroom te waarborgen, organiseren  we stageplaatsen voor studenten. Samen met gemeenten creëren we werk- en leertrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sinds 2007 hebben wij jaarlijks 600 studenten opgeleid voor werk op Schiphol en 1000 mensen per jaar getraind en geschoold. Zo draagt Luchtvaart College Schiphol concreet bij aan duurzame werkgelegenheid op de luchthaven



Stages


Stages bekijken?

Luchtvaart College Schiphol is hét stage bureau van de luchthaven Schiphol. Bekijk op de site welke stageplaatsen wij je aan kunnen bieden. Maak je eigen Job Agent aan en ontvang de mogelijke stages direct in je mailbox.

Stageplaats aanbieden?

Wilt u als bedrijf een student de kans bieden om werkervaring op te doen of heeft u een specifieke opdracht die u door studenten wil laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak via 020-601 89 15. Of lees meer op de site van Luchtvaart College Schiphol.

 

Luchtvaart College Schiphol