Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Vertrektijden

Als u altijd op te hoogte wilt zijn van de vrachtvluchten op Schiphol en wanneer ze precies vertrekken vanaf het vliegveld, houdt dan deze pagina goed in de gaten. Hier vindt u namelijk de meest actuele informatie van vertrektijden van vrachtvluchten op Schiphol.Datum:
gisteren > vandaag > morgen > na morgen >
Vlucht:

Actuele informatie

De informatie over vrachtvluchten die u kunt vinden in het bovenstaande vliegschema is te allen tijde actueel. Deze kunnen dus verschillen per minuut om u altijd van dienst te zijn met de meest actuele informatie van vrachtvluchten op Schiphol. U ziet dus meteen of de vrachtvlucht, waar u informatie over zoekt, nog steeds op schema loopt of misschien vertraging heeft opgelopen. Natuurlijk is het ook een geruststelling wanneer de vliegstatus verandert in “Vertrokken”.

Een vrachtvlucht zoeken

In bovenstaand schema staan de vrachtvluchten gesorteerd op meest actuele vertrektijd. Wanneer u een vlucht in de gaten wilt houden die niet binnenkort vertrekt, kunt u natuurlijk deze handmatig zoeken. Dit kunt u doen door het vluchtnummer in te voeren. U krijgt dan meteen alle details van de desbetreffende vlucht. Weet u het vluchtnummer niet? Dan kunt u ook zoeken op vliegmaatschappij en/of de bestemming van de vrachtvlucht, of natuurlijk simpelweg in het onderstaande schema bladeren. Hoe dan ook, u vindt altijd zonder veel moeite de vrachtvlucht die u zoekt.