Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Aankomsttijden

Wilt u te allen tijde op de hoogte zijn van de actuele aankomsttijden van vrachtvluchten op Schiphol? Dan hoeft u alleen maar deze pagina in de gaten te houden. Op deze pagina vindt u namelijk een compleet overzicht van alle vrachtvluchten die in binnenkort op Schiphol zullen landen of misschien zelfs al geland zijn.


Datum:
gisteren > vandaag > morgen > na morgen >
Vlucht:


Actuele landtijden

Het overzicht van landtijden van vrachtvluchten op Schiphol wordt actief bijgehouden en kan dus per minuut van informatie verschillen. Het is daarom een betrouwbare bron van informatie over de actuele vliegstatus van vrachtvluchten. Het overzicht is daarom ook standaard gesorteerd op vrachtvluchten die binnenkort aankomen. Zo ziet u meteen de meest actuele landingstijden van de vrachtvluchten die op Schiphol aankomen.

Wilt u informatie over een vrachtvlucht die iets later gepland staat voor een landing op Schiphol? Dan kunt u op meerdere manieren uw vlucht zoeken. Een manier is om door het onderstaande vliegschema te bladeren en zodoende op zoek gaan naar de geplande landingstijd. U kunt echter ook op een andere manier zoeken. Zo hoeft u eigenlijk alleen maar het vluchtnummer te weten om de gewenste informatie snel te vinden. Maar u kunt daarnaast ook zoeken op de plaats van herkomst of op vliegmaatschappij.