Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Wilt u de Timetable uitprinten ga dan naar de download pagina.

 


Timetable

Wilt u weten op welke dagen lijndienstvluchten - rechtstreekse of met tussenstop(s) - vertrekken vanaf Schiphol naar een bepaalde bestemming? Dan kunt u met behulp van bovenstaand zoekformulier op zoek naar de dienstregeling die u zoekt. U vindt zonder veel moeite meteen lijndiensten naar de plek van bestemming die u wenst.


Lijnvluchten zoeken

Er zijn veel manieren om een gewenste lijnvlucht te zoeken. Bent u bijvoorbeeld erg tevreden met een specifieke vliegmaatschappij? Dan kunt u een gewenste vliegmaatschappij opgeven, zodat u zeker weet dat u vertrouwd vliegt. Daarnaast zult u uiteraard moeten specificeren waar u precies heen wilt vliegen of waar u vandaan komt. Tevens kunt u ook een voorkeur geven aan het tijdstip van vertrek, om een eventuele jetlag tot een minimum te beperken. Kortom, u bepaalt zelf wat voor soort lijnvlucht u wilt en wij zorgen ervoor dat u de meeste geschikte vlucht aangeboden krijgt.


Van Schiphol naar ...?

Amsterdam Airport Schiphol verbindt u met de wereld. Amsterdam Airport Schiphol biedt u een breed scala van verbindingen. U kunt niet alleen zoeken naar rechtstreekse vluchten van en naar Amsterdam, maar ook zelf verbindingen met verschillende luchtvaartmaatschappijen samenstellen. Dit maakt uw zoektocht flexibeler en is de kans groter dat de uitkomst precies is wat u zoekt. Zoek daarom meteen naar de gewenste lijnvlucht!