Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Vluchtinformatie via e-mail of sms

Wilt u altijd op de hoogte gehouden worden van actuele vluchtgegevens? Dan kunt u zich hier aanmelden voor een specifieke vlucht. Op die manier weet u precies wat er gaande is met betrekking tot de vlucht die u wilt volgen. U krijgt namelijk meteen een bericht wanneer er een wijziging plaatsvindt in de vliegstatus. Voer hieronder het vluchtnummer met de datum in en blijf up-to-date.
Vluchtinfo via e-mail

Naast vluchtinformatie via SMS is het ook mogelijk om deze berichten naar uw e-mail gestuurd te krijgen. U krijgt dan, net als bij de SMS dienst, een e-mail op het moment dat de vliegstatus van uw ingevulde vlucht is gewijzigd met daarbij gedetailleerde informatie van de desbetreffende wijziging. In vergelijking met de SMS dienst is het grote voordeel van de e-mail dienst, dat deze kosteloos is.

Kosten vluchtinformatiedienst

De kosten van de Vluchtinfo SMS dienst is slechts EUR 70 cent per ontvangen bericht. Hiervan is het eerste bericht gratis en krijg u een maximum van vijf betaalde berichten per vlucht waarvoor u bent aangemeld. Vergeet bij het gebruik van de SMS dienst echter niet op het eerste bericht te reageren met “VLUCHT ON” om uw aanmelding te activeren. Zoals hierboven is vermeld is de e-mail versie van de vluchtinformatiedienst geheel kosteloos.