Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Vertrektijden

Gaat u binnenkort vanuit Schiphol naar het buitenland vliegen? Houd dan op de dag van of voor uw vertrek vooral deze pagina in de gaten. Op deze pagina vindt u namelijk een actueel overzicht van alle vliegtuigen die nu of binnenkort zullen vertrekken vanaf Schiphol.

Blijf nu via SMS of e-mail op de hoogte van uw vertrekkende vlucht vanaf Amsterdam Airport Schiphol.


Datum:
gisteren > vandaag > morgen > na morgen >
Vlucht:


Vertrekkende vluchten

Nooit zult u meer voor een verrassing komen te staan wanneer u op Schiphol aankomt. U weet namelijk al precies dat uw vlucht twee uur vertraging heeft! Dit maakt uw reis een stuk aangenamer en u zult niet snel meer voor een onaangename verrassing komen te staan. U weet namelijk van tevoren al dat u net een uurtje extra tijd over heeft die u eens lekker kan gaan besteden bij het tax free winkelgedeelte op Schiphol.


Vertrekschema

Elke vlucht die in de nabije toekomst zal vertrekken vanuit Schiphol is te vinden in bovenstaand vertrekschema. De vluchten die u hieronder ziet zijn automatisch gesorteerd op tijd, waarbij de meest actuele vlucht bovenaan staat. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen vlucht met gemak op te zoeken. U kunt dan bijvoorbeeld zoeken op vliegmaatschappij, of nog specifieker op uw vluchtnummer. U vindt hoe dan ook de vlucht die u zoekt en weet dus ook snel wat de huidige vliegstatus is, inclusief eventueel de hoeveelheid vertraging. U bent altijd precies op de hoogte!