Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Vertrektijden

Gaat u binnenkort vanuit Schiphol naar het buitenland vliegen? Houd dan op de dag van of voor uw vertrek vooral deze pagina in de gaten. Op deze pagina vindt u namelijk een actueel overzicht van alle vliegtuigen die nu of binnenkort zullen vertrekken vanaf Schiphol.

Download onze app om op de hoogte van uw vertrekkende vlucht vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

See Buy Fly Ontvang nu €5,- korting
Datum:
gisteren > vandaag > morgen > na morgen >
Vlucht:


Vertrekkende vluchten

Het is nooit fijn wanneer een vlucht vertraagd is. Het vliegschema op Schiphol.nl is daarom altijd actueel en geeft ook de vluchten weer met vertragingen, maar ook de uitgeweken vluchten. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent als u van plan bent te vliegen of simpelweg iemand op wilt halen. De huidige vluchtstatus van uw vlucht kunt u dankzij dit vliegschema gemakkelijk en snel raadplegen.


Vertrekschema

Elke vlucht die in de nabije toekomst zal vertrekken vanuit Schiphol is te vinden in bovenstaand vertrekschema. De vluchten die u hieronder ziet zijn automatisch gesorteerd op tijd, waarbij de meest actuele vlucht bovenaan staat. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen vlucht met gemak op te zoeken. U kunt dan bijvoorbeeld zoeken op vliegmaatschappij, of nog specifieker op uw vluchtnummer. U vindt hoe dan ook de vlucht die u zoekt en weet dus ook snel wat de huidige vliegstatus is, inclusief eventueel de hoeveelheid vertraging. U bent altijd precies op de hoogte!