Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Aankomsttijden

Bent u benieuwd naar wanneer een vlucht aankomt op Schiphol? Op deze pagina kunt u dan precies de gewenste informatie opvragen. In het onderstaande vliegschema vindt u namelijk een duidelijk overzicht van de vluchten die in de nabije toekomst zullen landen op het vliegveld.

Download onze app om op de hoogte van uw aankomende vlucht op Amsterdam Airport Schiphol.


Datum:
gisteren > vandaag > morgen > na morgen >
Vlucht:


  


Aankomende vluchten

Met dit handige overzicht zult u nooit meer onnodig hoeven te wachten op degene die u ontvangt of ophaalt. U kunt op deze pagina namelijk precies vinden of de desbetreffende vlucht vertraagd is en eventueel hoe veel later de aankomst van het vliegtuig verwacht wordt. Dit vliegschema is erg actueel en kan elke minuut verschillen. Dat maakt dit overzicht landtijden erg betrouwbaar. Bent u dus van plan om iemand te ontvangen op Schiphol? Wees dan niet verrast met een vertraagde vlucht, maar blijf altijd op de hoogte met dit overzicht van aankomsttijden van vliegtuigen.


Zoek uw vlucht

In het bovenstaande overzicht kunt u zien wat de verwachte landingstijden zijn van vliegtuigen op Schiphol. Dit overzicht is standaard gesorteerd met de meest actuele landingstijd bovenaan. Wanneer u dus niet de gewenste vlucht terug kunt vinden op de eerste pagina kunt u handmatig zoeken. U kunt bijvoorbeeld bladeren door het schema, maar u kunt ook zoeken naar uw vlucht op bijvoorbeeld de plaats van herkomst of het vluchtnummer. U vindt dan zonder moeite de gewenste vlucht en dus de gewenste informatie.