Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Business Taxi

De Schiphol Business Taxi is de comfortabele, luxe taxi die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met Schiphol Business Taxi verzekert u uzelf dat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw (bedrijfs)locatie* rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol en diverse regionale luchthavens.

Comfortabel en flexibel

De chauffeurs van Schiphol Business Taxi zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klas service te verlenen. Zij verwelkomen u met koffie of thee als u vanaf Schiphol vertrekt. Prettig aan dit zakelijk vervoer is dat u zelfs nog 4 uur voordat u vertrekt kunt reserveren, zowel online als telefonisch.

Nog meer comfort

Om uw reis volledig comfortabel te laten plaats vinden, biedt Schiphol Business Taxi u aantrekkelijke additionele services. Zo kunt u gebruik maken van een ‘check in assistance’ die u bij uw vertrek begeleidt bij het inchecken. Ook kunt u kiezen om met speciaal vervoer van en naar de gate te worden gebracht. Zo reist u snel en efficiënt. De actuele prijzen hiervoor vindt u onder de reserveer-knop.

De groene variant

Schiphol e-Business Taxi

Schiphol Business Taxi heeft ook een milieuvriendelijk, elektrische variant die uitgerust is met WiFi.  Ideaal voor kortere ritten van en naar bijvoorbeeld Amsterdam en omstreken.

Reserveren