Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Excellence Parking

EUR 42,50 per dag
  • Direct parkeren aan Vertrek 3
  • XXL parkeervakken (3 m breed), kleinschalige & afgesloten parkeergarage
  • Nu: super-wintervoordeel: 60% korting vanaf 5 dagen parkeren! Op=op
Kies uw parkeerdatum en tijd

Snel & Comfortabel
Schiphol Excellence Parking is dé parkeergelegenheid die geschikt is voor zakelijk parkeren of halen en brengen in alle rust en ruimte. De parkeergarage ligt direct aan Vertrekhal 3 en is gemakkelijk bereikbaar door de zeer snelle aanrijroute vanaf de snelweg. U loopt direct door naar de check-in en verliest dus geen kostbare tijd door lange loopafstanden. Bij terugkomst van uw reis bent zo weer bij uw auto en rijdt zo de snelweg weer op. Schiphol Excellence Parking is kleinschalig en afgesloten. De garage is alleen toegankelijk voor gebruikers van de garage.

Check ook altijd via de parkeeradviesmodule of het extra voordelige Centrum Lang Parkeertarief beschikbaar is. U kunt dan bijvoorbeeld een week parkeren in Schiphol Excellence Parking voor meer dan de helft van de prijs! Dit actie tarief is geldig vanaf 4 dagen parkeren.

Comfort – XXL parkeren
Dankzij de extra brede XXL parkeervakken van bijna 3 meter breed. Door middel van de Free Space Signalering kunt u direct een vrije parkeerplaats vinden. In de exclusieve wachtruimte met o.a. gratis Wi-Fi, koffie en thee, krijgt u alle comfort die u wenst.

Exclusief
De parkeergarage is toegankelijk door het trekken van een parkeerkaart of in te rijden met een creditcard, Priviumpluskaart of Schiphol Excellence-abonnement. Schiphol Excellence Parking is vanuit de vertrekhal alleen toegankelijk voor parkeerders. Het is niet mogelijk zomaar de garage of wachtruimte te betreden wanneer u niet geparkeerd staat in deze exclusieve parkeergarage op Schiphol Centrum.

Schiphol Excellence Parking is ook zeer geschikt voor het halen en brengen van uw zakenrelatie!

Schiphol Excellence Parking Abonnement
Reist u regelmatig via Schiphol en wilt u nog gemakkelijker en efficiënter parkeren? Maak dan gebruik van het Schiphol Excellence Parking Abonnement. Hiermee kunt u onbeperkt, op elk moment, zolang u wilt, zonder te reserveren op Schiphol parkeren bij Schiphol Excellence Parking

> Meer informatie Schiphol Excellence Parking abonnement

Inrij- & reserveertarief 2014
0-3 dagen per dag EUR 42,50
Daarna per dag EUR 30
Per 12 minuten EUR 2,50 tot aan het maximale dagtarief

Privium Plus leden ontvangen extra korting op Schiphol Excellence Parkeren.

> Meer informatie

Schiphol Excellence Parking Abonnement

Reist u regelmatig via Schiphol en wilt u nog gemakkelijker en efficiënter parkeren? Maak dan gebruik van het Schiphol Excellence Parking Abonnement. Hiermee kunt u onbeperkt, op elk moment, zolang u wilt, zonder te reserveren op Schiphol parkeren bij Schiphol Excellence Parking.

> Meer informatie Schiphol Excellence Parking abonnement


U heeft verschillende toegangsmogelijkheden. De parkeergarage is toegankelijk door:

- het trekken van een parkeerkaart
- in te rijden met een creditcard of Priviumpluskaart
- d.m.v. kentekenherkenning (i.c.m. een reservering of abonnement)

Schiphol Excellence Parking is vanuit de Vertrekhal alleen toegankelijk voor parkeerders. Het is niet mogelijk zomaar de garage of wachtruimte te betreden wanneer u niet geparkeerd staat in deze parkeergarage.

Parkeerplaats reserveren
Toegang tot de parkeergarage is zonder reservering mogelijk maar u kunt uzelf verzekeren van plek door een parkeerplaats te reserveren. Dit kan tot 24 uur van te voren en geeft u de garantie dat u uw reis comfortabel en rustig kunt beginnen. U kunt uw reservering voldoen met creditcard of iDeal.

Wijzigen/ Annuleren
U kunt uw parkeerplaats reservering wijzigen via mijnreservering.
Wijzigen kan kosteloos tot 1 dag voor vertrek en het eventueel teveel betaalde bedrag wordt teruggestort. Voor extra dagen moet uiteraard extra betaald worden. Bij Schiphol Excellence Parking worden geen annuleringskosten berekend.

> Veelgestelde vragen

VIP Centre

Indien uzelf gebruik gaat maken van het Schiphol VIP Centre kunt u parkeren in het daarnaast gelegen Schiphol Excellence Parking. Meer weten over een VIP afhandeling?

> Meer informatie

Privium Plus leden

Met uw PriviumPlus lidmaatschap heeft u EUR 5 korting op de eerste 3 dagen parkeren bij Schiphol Excellence Parking. Ongeacht of u wel of niet reserveert. Rijdt u in zonder reserveren, wordt de korting automatisch verrekend met het totaalbedrag bij betaling met uw creditcard.

> Meer informatie

Hoe komt u bij Schiphol Excellence Parking?

Hoe komt u bij Schiphol Excellence Parking?

Schiphol Excellence Parking vindt u op Schiphol Centrum, aan Vertrek 3.

Op Schiphol volgt u de borden naar Excellence.

Het adres voor uw navigatiesysteem is Jan Plezierweg, Schiphol, Haarlemmermeer

Extra: Route animatie of PDF


Plan uw route