Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

FAQ Schiphol Excellence Parking - wegbrengen/ophalen

Wat is Schiphol Excellence Parking?

Schiphol Excellence Parking is dé luxe parkeerfaciliteit voor de frequente reiziger die gesteld is op snelheid, kwaliteit en exclusiviteit. De parkeergarage is direct verbonden aan Vertrekhal 3 en via een corridor exclusief toegankelijk voor Schiphol Excellence Parking klanten.

Wat maakt Schiphol Excellence Parking exclusief?

direct verbonden met de terminal

korte aanrijroute vanaf de snelweg

XXL parkeervakken van 2.80 meter breed

parkeervakken met een 70 graden inrijhoek waardoor u comfortabel parkeert

freespace signalering die u verwijst naar een vrije parkeerplaats

24/7 bewaakt en overdekt

Toegankelijk door het trekken van een parkeerkaart, met een creditcard, PriviumPlus- of Abonnementskaart

De garage is alleen toegankelijk voor gebruikers van de garage kleinschalig met 400 exclusieve parkeerplaatsen

Daarnaast zijn er in de Corridor, de comfortabele wachtruimte van de garage, diverse extra faciliteiten zoals:
- gratis wi-fi;
- laptoptafels met stroomvoorziening
- actuele vluchtinformatie & kiosk voor parkeervragen, luchthaveninformatie of om contact te leggen met het VIP centrum
- gratis koffie en thee, frisdrankenautomaat
- eigen sanitaire voorzieningen

Wat is de route naar Schiphol Excellence Parking?

Schiphol Excellence Parking heeft een korte aanrijroute en is hierdoor snel en gemakkelijk te bereiken. Een routekaart is beschikbaar op www.schiphol.nl/excellenceparking onder het kopje ‘Route naar Schiphol Excellence Parking’.

Hoe kunt u Schiphol Excellence Parking inrijden?

U kunt inrijden door een parkeerkaart te trekken of op vertoon van uw creditcard, PriviumPlus kaart of op vertoon van uw abonnementskaart.

Parkeerkaartje trekken:
Druk op de knop bij de slagbomen bij de ingang van Schiphol Excellence Parking.

Er wordt een parkeerkaartje aangeboden waarna de slagboom en speedgate open zullen gaan. Dit kan enkele ogenblikken duren. Let wel, betalen kan alleen met uw creditcard.

Bij terugkomst vanaf de terminal, kunt u de garage betreden door het parkeerkaartje dat u bij inrijden ontvangen heeft door de deurlezer te halen/swipen.

Bij het uitrijden kunt u nadat u uw parkeerkaart heeft ingevoerd, uw creditcard eveneens invoeren in de kaartlezer voor de slagboom bij de uitgang. Het verschuldigde bedrag wordt afgeboekt en u krijgt automatisch een kwitantie.

* Let op: contant betalen is helaas niet mogelijk! U kunt als u parkeert terwijl u gebruik maakt van het trekken van een parkeerkaart, alleen betalen met uw creditcard, PriviumPlus kaart, pin- of chippas.

Inrijden met creditcard:

Steek uw geldige creditcard in de kaartlezer bij de ingang. De slagboom en speedgate zullen opengaan. Dit kan enkele ogenblikken duren. Werkt uw creditcard niet, drukt u dan op de intercom en vraag om instructies van één van onze medewerkers.

Bij terugkomst vanaf de terminal, kunt u de garage betreden door de creditcard waarmee u bent ingereden door de deurlezer te halen/swipen.

Bij het uitrijden kunt u uw creditcard weer invoeren in de kaartlezer voor de slagboom bij de uitgang. Het verschuldigde bedrag wordt afgeboekt en u krijgt automatisch een kwitantie (houdt u er rekening mee dat u bij zowel de in- en uitgang dezelfde creditcard gebruikt, anders kan het parkeersysteem u niet herkennen als Schiphol Excellence parkeerder).

Inrijden met abonnement:

Houd uw abonnement enkele seconden vóór de kaartlezer. Deze niet in de kaartlezer steken. De slagboom en speedgate zullen opengaan. Dit kan enkele ogenblikken duren. (Werkt uw abonnement niet, drukt u dan op de intercom en vraag om instructies van één van onze medewerkers).

Bij terugkomst kunt u de garage betreden door het abonnement, mits u hier mee bent ingereden, enkele seconden vóór de deurlezer te houden.

Bij het uitrijden opent de speedgate en kunt u uw abonnement weer vóór de kaartlezer houden bij de uitgang.Het kan enige ogenblikken duren voor de slagbomen opengaan.

Inrijden met uw PriviumPlus kaart:

Steek uw geldige PriviumPlus kaart in de kaartlezer bij de ingang. De slagboom en speedgate zullen opengaan (Werkt uw PriviumPlus kaart niet, drukt u dan op de intercom en vraag om instructies van één van onze medewerkers).

Bij terugkomst kunt u de garage betreden door de PriviumPlus kaart waarmee u bent ingereden door de deurlezer te halen.

Hoe kunt u betalen voor Schiphol Excellence Parking?

Via uw creditcard
Wanneer u bent ingereden met uw creditcard kunt u betalen met de creditcard waarmee u bent ingereden. Bij de uitgang voert u uw creditcard in de kaartlezer bij de slagboom, en vervolgens zullen de slagbomen opengaan, dit kan enige ogenblikken duren, en is de betaling voldaan.