Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Business Parking

EUR 31 per dag
  • Mogelijk voor 1 dag parkeren of langer
  • Parkeren aan de terminal in P1/P2. Voor een korte trip of een weekendje weg
  • Tot 60% korting bij gereserveerd parkeren vanaf 4 dagen. Let op: op = op!
Kies uw parkeerdatum en tijd

Schiphol Business Parking is ideaal voor kort zakelijk parkeren of een weekendje weg. U parkeert op Schiphol Centrum in P1 of P2. U hoeft niet te reserveren maar indien u verzekerd wilt zijn van een plek kan dit natuurlijk altijd. Check ook altijd via de parkeeradviesmodule of het extra voordelige Centrum Lang Parkeertarief beschikbaar is. U kunt dan bijvoorbeeld een week parkeren in Schiphol Business Parking voor minder dan de helft van de prijs! Dit actietarief is geldig vanaf 4 dagen parkeren.

Deze overdekte parkeergarages liggen op 2 minuten lopen van de terminal.

Inrij- & reserveertarief 2014
0-3 dagen per dag EUR 31*
Daarna per dag EUR 30
Per 12 minuten EUR 1 tot aan het maximale dagtarief **


*Bij online reserveren vanaf 4 dagen parkeren geldt het hele jaar door een aantrekkelijk actietarief. Uw korting kan oplopen tot meer dan 60% op het inrijtarief (niet-gereserveerd). U betaalt bijv. voor een week parkeren maar EUR 93 in Schiphol Business Parking. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op = op!**Afrekenen per 12 minuten alleen mogelijk bij inrijden. Bij reserveren wordt er per uur afgerekend.

U parkeert op Schiphol Centrum in P1 of P2. U hoeft niet te reserveren maar indien u verzekerd wilt zijn van een plek kan dit natuurlijk altijd. U reserveert uw parkeerplaats gemakkelijk en snel via deze site. U betaalt met uw creditcard of iDeal. Kies tijdens het reserveren de manier waarop u het parkeerterrein op wilt rijden. Dit noemen wij ‘oprijmethode’. U kunt oprijden met:

• uw creditcard*
• kentekenherkenning

U kunt tot uiterlijk 24 uur van te voren een parkeerplaats reserveren.

* Let erop dat dit dezelfde creditcard is als waarmee u uw reservering maakt

Wijzigen/ Annuleren
U kunt uw parkeerplaats reservering wijzigen via mijn reservering. Wijzigen kan tot één dag voor vertrek. Dit is kosteloos. Het eventueel teveel betaalde bedrag wordt teruggestort. Voor extra dagen parkeren moet extra betaald worden. Voor een annulering wordt EUR 3 administratiekosten in rekening gebracht.

>Veel gestelde vragen over Schiphol Business Parking


Auto terugvinden
Schiphol gebruikt pictogrammen bij de rijnummers in P1/P2. Deze afbeeldingen helpen u bij het vinden van uw auto.

Maximale doorrijhoogte Schiphol Business Parking
De maximale doorrijhoogte van de Schiphol Business Parking garages (P1 en P2) is 2 meter. Als u op Schiphol wilt parkeren en uw auto is hoger dan 2 meter dan kunt u parkeren op Park & Travel (P3) voor het tarief van Schiphol Business Parking.

Hoe komt u bij Schiphol Business Parking?

Hoe komt u hier?

Schiphol Business Parking vindt u op Schiphol Centrum. In P1 en P2.

Het adres voor uw navigatiesysteem is: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol