Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Terminal Parking

EUR 33,50 per dag
  • Mogelijk voor ophalen & wegbrengen, kort parkeren of weekend weg
  • Parkeren in P1 of P2, op loopafstand van de terminal
  • Weekend Weg tarief slechts EUR 55,- bij online reservering
Kies uw parkeerdatum en tijd

Ideaal voor een paar dagen parkeren
Gaat u een paar dagen op reis en bent u op zoek naar een parkeerplek op loopafstand van de vertrek- en aankomsthallen? Vanaf garages P1 en P2 van Schiphol Terminal Parking wandelt u via het overdekte pad in een paar minuten naar uw vlucht (en weer terug). Ideaal parkeren voor de korte termijn.

De beste weekenddeals
Schiphol Terminal Parking is extra interessant als u van vrijdag tot en met maandag wilt parkeren. In dat geval kunt u namelijk klinkende korting krijgen als u op tijd online reserveert. Tarieven starten bij EUR 55 voor het hele weekend.

8 dagen parkeren vanaf EUR 109,50
Voor de maand december bieden wij ook een aantrekkelijk tarief aan bij parkeringen van 8 dagen. Zo staat u al in P1 of P2 vanaf EUR 109,50. Profiteren van dit speciale actietarief is alleen mogelijk als u vooraf reserveert. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar tegen die aantrekkelijke tarief.

Ophalen en wegbrengen
Schiphol Terminal Parking is ook ideaal voor een kort bezoek aan Schiphol, als u iemand gaat halen of brengen en hier wat langer de tijd voor wilt nemen. Voor een kort bezoek is het niet nodig om te reserveren, u kunt gewoon naar de garages rijden. U parkeert in P1 of P2, op ongeveer twee minuten loopafstand van de incheckbalie. Schiphol Terminal Parking kost EUR 1 per 12 minuten.

Inrijtarief 2016
• EUR 1 per 12 minuten
• Tot aan maximale dagtarief van EUR 33,50

Reserveertarief 2016
• 1 dag vanaf EUR 33,50
• 3 dagen vanaf EUR 70,00
• 8 dagen vanaf EUR 109,50

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar tegen deze tarieven, het actuele voordeeltarief wordt automatisch voor u berekend.

Weekend Weg Voordeel
Gaat u een weekendje weg? Dan parkeert u extra voordelig dichtbij de terminal met het Weekend Weg tarief van Schiphol Terminal Parking. Vrijdag t/m maandag op P1/P2 voor EUR 55,00.

Let op: Profiteren van dit speciale actietarief is alleen mogelijk als u vooraf reserveert

U parkeert op Schiphol Centrum in P1 of P2. U hoeft niet te reserveren maar indien u verzekerd wilt zijn van een plek kan dit natuurlijk altijd (ophalen en wegbrengen uitgezonderd). Kies tijdens het reserveren de manier waarop u de parkeergarage in wilt rijden.

U kunt inrijden met:
• uw creditcard*
• kentekenherkenning

U kunt tot uiterlijk 24 uur van te voren een parkeerplaats reserveren.

*Let erop dat dit dezelfde creditcard is als waarmee u uw reservering maakt

Wijzigen / annuleren
Wijzigen en annuleren kan tot één dag voor vertrek. Dit is kosteloos. Zodra u uw reservering wijzigt of annuleert ontvangt u een bevestigingsmail met uw nieuwe reserveergegevens.

Voor wijzigen geldt: als u met iDEAL betaald heeft, rekent u het nieuwe parkeerbedrag nog eens in 1 keer af. Het eerder door u betaalde bedrag van uw oorspronkelijke reservering wordt volledig teruggestort op uw rekening. Bij creditcardbetalingen wordt het verschil verrekend. Heeft u geboekt via een reisagent, ga dan voor wijzigen/annuleren naar uw reisagent. Voor extra dagen moet uiteraard extra betaald worden. Komt u later terug dan u heeft gereserveerd, dan betaalt u bij. U rekent dan af op basis van het voor dat geldende dagtarief.

Auto terugvinden
Schiphol gebruikt pictogrammen bij de rijnummers in P1/P2. Deze afbeeldingen helpen u bij het vinden van uw auto bij thuiskomst.

Bekijk de veelgestelde vragen over Schiphol Terminal Parking

Doorrijhoogte van Schiphol Terminal Parking
De parkeergarages van P1 en P2 hebben een doorrijhoogte van 2 meter. Mocht u voor een korte periode willen parkeren met een vervoersmiddel hoger dan 2 meter, dan kunt u naar parkeerterrein "P3 Lang Parkeren" rijden. Meld bij de intercom bij de slagboom dat u een hoger vervoersmiddel heeft dan 2 meter, dan kunt u parkeren op "P3 Lang Parkeren" voor het tarief van kort parkeren (P1 / P2). Parkeerterrein "P3 Lang Parkeren" heeft geen maximale doorrijhoogte.

Hoe komt u bij Schiphol Terminal Parking?

Hoe komt u bij Schiphol Terminal Parking?

Schiphol Terminal Parking vindt u op Schiphol Centrum, P1 en P2.

Op Schiphol volgt u de borden naar Parkeren Schiphol Centrum, P1 en P2.

Het adres voor uw navigatiesysteem is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer.


Plan uw route