Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Terminal Parking

EUR 32,50 per dag
  • Mogelijk voor ophalen & wegbrengen, kort parkeren of weekend weg
  • Parkeren in P1 of P2, op loopafstand van de terminal
  • Vanaf EUR 84,50 voor 8 dagen. Let op: Op=Op!
Kies uw parkeerdatum en tijd

Kort parkeren en weekend weg
U wilt snel en dichtbij parkeren? Dan is Schiphol Terminal Parking de beste keuze. Ideaal voor kort parkeren of een weekend weg. U parkeert vlakbij de terminal in P1 of P2. Deze overdekte parkeergarages liggen op 2 minuten lopen van de incheckbalies. Uw auto staat in de garage geparkeerd, deze garage staat onder cameratoezicht.
U kunt gewoon naar de garages rijden of op deze pagina alvast uw parkeerplaats reserveren.

Ophalen en wegbrengen
Schiphol Terminal Parking is ook ideaal voor een kort bezoek aan Schiphol, als u iemand gaat halen of brengen en hier wat langer de tijd voor wilt nemen. Voor een kort bezoek is het niet mogelijk om te reserveren, u kunt gewoon naar de garages rijden. U parkeert in P1 of P2, op ongeveer twee minuten loopafstand van de incheckbalie.


Inrijtarief 2015
EUR 1 per 12 minuten
Tot aan maximale dagtarief van EUR 32,50

Online reserveervoordeel
Vanaf 3 dagen parkeren geldt een aantrekkelijk voordeel als u op voorhand uw parkeerplaats reserveert. U betaalt bijvoorbeeld voor 8 dagen parkeren vanaf EUR 84,50.
Vul uw vertrek- en aankomstdatum in de bovenstaande kalender in en het actuele voordeeltarief wordt voor u berekend. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar tegen dit tarief (op=op).

U parkeert op Schiphol Centrum in P1 of P2. U hoeft niet te reserveren maar indien u verzekerd wilt zijn van een plek kan dit natuurlijk altijd (ophalen en wegbrengen uitgezonderd). Kies tijdens het reserveren de manier waarop u de parkeergarage in wilt rijden. U kunt inrijden met:

• uw creditcard*
• kentekenherkenning

U kunt tot uiterlijk 24 uur van te voren een parkeerplaats reserveren.

* Let erop dat dit dezelfde creditcard is als waarmee u uw reservering maakt

Wijzigen / annuleren
Wijzigen en annuleren kan tot één dag voor vertrek. Dit is kosteloos. Zodra u uw reservering wijzigt of annuleert ontvangt u een bevestigingsmail met uw nieuwe reserveergegevens.
Voor wijzigen geldt: als u met iDEAL betaald heeft, rekent u het nieuwe parkeerbedrag nog eens in 1 keer af. Het eerder door u betaalde bedrag van uw oorspronkelijke reservering wordt volledig teruggestort op uw rekening. Bij creditcardbetalingen wordt het verschil verrekend. Heeft u geboekt via een reisagent, ga dan voor wijzigen/annuleren naar uw reisagent. Voor extra dagen moet uiteraard extra betaald worden. Komt u later terug dan u heeft gereserveerd, dan betaalt u bij. U rekent dan af op basis van het voor dat geldende dagtarief.

Auto terugvinden
Schiphol gebruikt pictogrammen bij de rijnummers in P1/P2. Deze afbeeldingen helpen u bij het vinden van uw auto bij thuiskomst.

Bekijk de veelgestelde vragen over Schiphol Terminal Parking

Hoe komt u bij Schiphol Terminal Parking?

Hoe komt u bij Schiphol Terminal Parking?

Schiphol Terminal Parking vindt u op Schiphol Centrum, P1 en P2.

Op Schiphol volgt u de borden naar Parkeren Schiphol Centrum, P1 en P2.

Het adres voor uw navigatiesysteem is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer.


Plan uw route