Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Schiphol Smart Parking

Vanaf EUR 49,50 voor 8 dagen*
  • Mogelijk voor 2 dagen of langer
  • Keuze uit parkeren op het terrein of in de garage
  • Extra voordelig parkeren

    *Tarieven gelden voor online reserveringen en kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid en periode.
Kies uw parkeerdatum en tijd

Schiphol Smart Parking is vanaf 2 dagen parkeren of langer de meest voordelige manier van parkeren op Amsterdam Airport Schiphol. U kunt bijvoorbeeld al vanaf EUR 49,50 voor 8 dagen parkeren als u online Schiphol Smart Parking reserveert. Met Schiphol Smart Parking parkeert u op P3 Lang Parkeren. Met de betrouwbaarheid die u van Schiphol gewend bent.

U kunt kiezen voor parkeren op het terrein of in de voornamelijk overdekte garage. Als u voor het laatste kiest, parkeert u snel en vooraan op P3 in brede vakken en dichtbij de bushalte. Een digitaal telsysteem wijst u snel en makkelijk naar de dichtstbijzijnde beschikbare parkeerplaatsen. Voor elektrische auto’s zijn oplaadplaatsen beschikbaar. Voor de garage betaalt u een kleine toeslag. De hoogte hiervan is afhankelijk van drukte en verschilt per periode. U reserveert een plek in de garage door middel van het aanvinken van de optie bij uw Smart Parking reservering.

Reserveervoordeel
Toegang tot P3 Lang Parkeren - voor zowel het terrein als de voornamelijk overdekte garage - is zonder reservering mogelijk. Maar als u online uw parkeerplaats reserveert, bent u verzekerd van een plek en het voordeligste tarief.
Reserveren kan tot 1 dag voor vertrek en is mogelijk vanaf een parkeerduur van 2 dagen. Vul hierboven de kalender in met de door u gewenste in- en uitrijdatum en klik op 'Bereken prijs'om uw parkeerplaats te reserveren. De prijs van Smart Parking is afhankelijk van drukte en verschilt per periode. Dus hoe eerder u reserveert, des te voordeliger u parkeert.

Betrouwbaar en gemakkelijk
P3 Lang Parkeren staat onder cameratoezicht. Daarnaast zijn 24 uur per dag parkeermedewerkers aanwezig waarbij u terecht kunt met uw vragen. Bij de ingang van P3 kunt u uw bagage uitladen bij het bagage uitlaadpunt en vervolgens uw auto parkeren. Dus geen gesleep met koffers en tassen over het terrein. En bij regen hebben wij grote paraplu’s voor u te leen.

In 5 minuten met de snelbus bij de terminal
In de overdekte wachtruimte kunt u comfortabel op de eerstvolgende Schiphol Parking snelbus wachten die u in 5 minuten naar de Terminal brengt. Deze snelbussen rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week, elke 10 minuten. Bij terugkomst op Schiphol neemt u de snelbus weer terug naar P3 Lang Parkeren. U kunt opstappen voor Schiphol Plaza bij de speciale bushalte P3 Lang Parkeren.

Toegang tot P3 Lang Parkeren is zonder reservering mogelijk, maar als u online uw parkeerplaats reserveert, bent u verzekerd van een plek en het voordeligste tarief.

Reserveertarieven 2016

• 2 dagen vanaf EUR 39,00
• 8 dagen vanaf EUR 49,50
• 15 dagen vanaf EUR 89,50
• 22 dagen vanaf EUR 115,50


U kunt ook andere parkeerduren reserveren. Vul voor een parkeeradvies en prijs uw in- en uitrijdatum in de kalender in. Tegen een toeslag kunt u ook de nieuwe garage reserveren. Indien er nog plek is in de garage gedurende de geselecteerde data, wordt deze vanzelf getoond als extra optie inclusief de dan geldende toeslag.

Inrijtarief 2016
Voor parkeren zonder reservering gelden de volgende vaste inrijtarieven:

Parkeerterein

• 0-3 dagen EUR 55,00
• Daarna per dag EUR 6,80


Parkeergarage

• 0-3 dagen EUR 65,00
• Daarna per dag EUR 7,20

Parkeren met Schiphol Smart Parking (P3) kan met en zonder reservering.

Schiphol Smart Parking - niet gereserveerd
U kunt het parkeerterrein of de parkeergarage altijd inrijden met uw creditcard, of een parkeerkaart bij de slagboom trekken. Bij het verlaten van het parkeerterrein kunt u contant, met pin of met creditcard betalen bij de betaalautomaat, of weer uitrijden met uw creditcard. Betaalt u met uw creditcard bij de betaalautomaat, vergeet dan uw pincode niet.

Schiphol Smart Parking - gereserveerd
Reserveren kan tot 1 dag vóór vertrek, vanaf 2 dagen parkeren. U betaalt via iDEAL of met uw creditcard. Kies tijdens het reserveren de manier waarop u het parkeerterrein in wilt rijden. Dit noemen wij de 'inrijmethode'.

U kunt inrijden met:

• Kentekenherkenning
• Uw creditcard*

* Let op dat u met dezelfde creditcard oprijdt als waarmee u uw reservering heeft gemaakt.

Wijzigen/annuleren
U kunt uw parkeerplaats reservering wijzigen via ‘Mijn reservering’.

Wijzigen van de parkeerperiode en/of annuleren kan tot 1 dag voor vertrek.

Voor een annulering worden EUR 5 annuleringskosten in rekening gebracht. Voor extra dagen moet uiteraard extra betaald worden. Komt u later terug dan u heeft gereserveerd, dan kost dit EUR 10 per dag.

Heeft u geboekt via een reisagent, ga dan voor wijzigen/annuleren naar uw reisagent.

De parkeergarage op P3 heeft een maximale doorrijhoogte van 2 meter. Parkeerterrein P3 Lang Parkeren heeft geen maximale doorrijhoogte.

> Klik hier voor veelgestelde vragen over Schiphol Smart Parking

Hoe komt u bij Schiphol Smart Parking?

Wilt u lang parkeren op Schiphol? Bekijk hier de route naar Schiphol Smart Parking.

Schiphol Smart Parking vindt u op Schiphol P3 Lang Parkeren.

Op Schiphol volgt u de borden (P3) Lang Parkeren. U parkeert uw auto en neemt de snelbus naar de terminal.

Het adres voor uw navigatiesysteem is Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer.


Plan uw route