Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Veelgestelde vragen

Hoelang van te voren moet ik aanwezig zijn op Schiphol?

Schiphol adviseert voor Europese vluchten 2 uur van te voren aanwezig te zijn en voor intercontinentale vluchten 3 uur van te voren. Controleer uw check-in tijd bij uw luchtvaartmaatschappij.

Waar kan ik de aankomst- en vertrektijden van een vlucht vinden?

U vindt de aankomst- en vetrektijden op deze website en in de app. In de app kunt u uw vlucht(en) toevoegen. U ontvangt dan automatisch updates. U kunt uw vragen stellen via Facebook en Twitter of telefonisch contact opnemen via 0900-0141.


Waar kan ik terecht als ik iets kwijtgeraakt ben op Amsterdam Airport Schiphol?

U kunt contact opnemen met het Customer Contact Center op het telefoonnummer: 0900-0141 of via deze website een Lost and Found formulier invullen.

Waar kan ik terecht als ik mijn paspoort ben kwijtgeraakt?

U kunt contact opnemen met de Koninklijke Marechaussee op het telefoonnummer 0800-1814. Vanuit het buitenland bereikbaar via 003120-6038063.


Waar kan ik parkeren op Schiphol?

Schiphol heeft verschillende parkeerproducten. Op deze website kunt u de parkeerproducten bekijken en tevens kunt u hier meteen een reservering maken.


Zijn honden toegestaan op Schiphol?

Ja, honden zijn toegestaan als ze kort zijn aangelijnd of vastgelegd.


Wat moet ik doen als ik naar Amerika reis?

U moet minimaal 72 uur van tevoren uw ESTA-goedkeuring aanvragen. De veiligste en goedkoopste manier om dit te doen is via de officiële Amerikaanse overheidssite.