Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Snel security en de grens passeren

Met Privium krijgt u toegang tot het Priority wachtgebied voor de security check. Uw wachttijd is korter dan die van de reguliere passagier. Vervolgens passeert u met de irisscan vliegensvlug de grens. U vindt de Privium doorgangen in iedere vertrek- en aankomsthal op Schiphol.

Online aanmelden
Om de irisscan te gebruiken, moet u Privium lid worden. Hiervoor meldt u zich eenvoudig online aan. Na uw aanmelding ontvangt u een uitnodiging om uw iris te scannen. Dit duurt ongeveer 20 minuten.

Direct lid worden in de ClubLounge
U kunt ook direct op Schiphol lid worden. Loop gerust binnen bij de ClubLounge, dan registreren we u direct. Uw Privium Card is binnen 20 minuten klaar voor gebruik. Let op: Tijdens onze piektijden (maandag- en dinsdagochtend) kan registratie iets langer duren dan gebruikelijk.

Veilig en betrouwbaar
Uw iris is uniek. Daardoor herkennen wij u met 100% zekerheid. Een irisscan vormt geen risico’s voor uw ogen of gezondheid en werkt ook als u een bril of contactlenzen draagt. De irisscan is daarmee een betrouwbare en snelle vorm van biometrische identificatie.


Snel de grens passeren in de VS
Reist u vaak naar de Verenigde Staten? Privium leden hebben (tegen meerprijs) toegang tot Global Entry | FLUX. Het programma voor snelle grenspassage in de VS.

 

 


Aanmelden Privium

Heeft u uw paspoort of Europese ID-kaart bij de hand? Meld u nu aan als Privium lid.

Direct aanmelden

Hoe werkt de irisscan?

Passeer vliegensvlug de grens en bespaar kostbare tijd. Bekijk de Privium introductiefilm