Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Privium ClubLounge

In de Privium ClubLounge kunt u nog even doorwerken, genieten van een hapje en een drankje of gewoon even ontspannen. Wij bieden u kosteloos gebruik van Wi-Fi en een uitgebreid catering-assortiment met gezonde en biologische producten.

Waar vindt u ons?
U vindt de ClubLounge tussen Vertrekhal 1 en 2, achter balierij 9. Loop gerust even binnen. Direct lid worden kan natuurlijk ook. Denk er wel aan dat u een geldig paspoort of Europese identiteitskaart meeneemt. Een routebeschrijving naar de ClubLounge vindt u hier.

Exclusief voor Privium Plus leden
De Privium ClubLounge is exclusief toegankelijk voor Privium Plus leden én Privium Partner leden (als u samen reist en een geldige boardingpass heeft).

Een gast meenemen naar de ClubLounge
Wilt u iemand kennis laten maken met het comfort van de ClubLounge? Aan de balie zijn Guestvouchers te koop voor € 25,- per persoon, per verblijf. Wordt uw introducee direct Privium Plus lid? Dan is de voucher op onze kosten. Denk er wel aan dat uw gast een geldige boardingpas bij zich heeft. Voor introducees geldt een minimum leeftijd van 12 jaar. Schiphol behoudt zich echter te allen tijde het recht voor om - om haar moverende redenen - gasten de toegang tot de Privium ClubLounge te weigeren.

Openingstijden
De Privium ClubLounge is dagelijks geopend van 06.00 tot 20.30 uur.

Op de volgende feestdagen is de ClubLounge gesloten: 

  • 1e en 2e kerstdag
  • Nieuwjaarsdag
  • 1e en 2e Paasdag 
  • Hemelvaart 
  • 1e en 2e Pinksterdag

Direct lid worden in de Privium ClubLounge?
Als u een geldig paspoort of Europese identiteitskaart meeneemt registreren we u direct. Uw Privium Card is binnen 20 minuten klaar voor gebruik. Het kan voorkomen dat registratie tijdens onze piektijden (maandag- en dinsdagochtend) iets langer duurt dan gebruikelijk.


 


Aanmelden Privium

Heeft u uw paspoort of Europese ID-kaart bij de hand? Meld u nu aan als Privium lid.

Direct aanmelden

Privium ClubLounge

Privium Clublounge