Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Vooraan Parkeren

Als Privium Plus lid heeft u de beste parkeerplek op Schiphol. U parkeert vooraan in Privium P1 of P2, dichtbij de vertrekhal. Gaat u langer op reis? Dan kunt u parkeren op gereserveerde plekken vooraan Smart Parking (P3).

Snelle route naar de B- en C-pier
Als u in P2 parkeert en vertrekt vanaf de B- of C-pier (Schengen vluchten), loopt u via de loopbrug binnen 10 minuten naar uw gate.


Korting vanaf 4 dagen parkeren
Vanaf vier dagen parkeren geldt het hele jaar door een aantrekkelijk actietarief. Uw korting kan oplopen tot meer dan 60% op het inrijtarief (niet-gereserveerd). U kunt alleen profiteren van de actie als u reserveert. De actie is dus niet geldig als u inrijdt in Privium 1 & 2 zonder te reserveren. Vul uw aankomst- en vertrektijd (vanaf 4 dagen parkeren) in en u krijgt het het kortingstarief vanzelf te zien als beschikbaar.


Reserveren

Nu extra weekendvoordeel
U kunt nu ook in het weekend van extra korting profiteren met de Schiphol Privium Parking Weekendactie. Bijvoorbeeld als u een weekendje naar het buitenland gaat. U parkeert al 3 dagen in het weekend voor maar EUR 49 of 4 dagen voor EUR 59.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar tegen dit voordelige tarief. U kunt alleen profiteren van de actie als u reserveert. De actie is dus niet geldig als u inrijdt in Privium 1 & 2 zonder te reserveren.


Lees meer

Korting Schiphol Excellence & Valet Parking
Als Privium Plus lid krijgt u € 5,- korting op de eerste drie dagen parkeren bij Schiphol Excellence en Valet Parking.  Wanneer u Schiphol Excellence Parking (zonder reservering) binnenrijdt met uw Privium Plus Card, verrekenen we uw korting automatisch. Schiphol Valet Parking reserveert u vooraf.

Schiphol Excellence Parking proefabonnement
Reist u regelmatig via Schiphol? Speciaal voor PriviumPlus leden is er nu een voordelig Schiphol Excellence Parking proefabonnement. U betaalt slechts EUR 199,- (excl. btw) per maand in plaats van EUR 300 (excl. btw). U sluit het proefabonnement af voor een periode van 3 maanden. Uw voordeel: EUR 300. U kunt met uw abonnement onbeperkt in Schiphol Excellence Parking in- en uitrijden.

Lees meer
Meer informatie
Heeft u vragen? Neem dan contact op met 020-601 4222 of privium@schiphol.nl.
Aanmelden Privium

Heeft u uw paspoort of Europese ID-kaart bij de hand? Meld u nu aan als Privium lid.

Direct aanmelden

Privium Clublounge

Privium Clublounge