Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Luchtvaartmaatschappijen

Met bijna honderd vliegmaatschappijen die hun diensten aanbieden op vliegveld Schiphol, is het handig om al deze gegevens netjes bij elkaar te vinden. Daarom hebben we onderstaand overzicht van vliegmaatschappijen voor u samengesteld die vliegen naar en vanuit Schiphol.


Alle luchtvaartmaatschappijen op Schiphol


Gedetailleerde informatie

De informatie die beschikbaar is per vliegmaatschappij is erg gedetailleerd. Zo kunt u niet alleen precies vinden waar de incheckbalie van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te vinden is, maar ook de locatie van de ticketbalies en de self-service incheckpunten. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor de beschikbare contactgegevens, waaronder telefoonnummers, e-mailadressen en officiële websites.

Meteen boeken

Naast alle gegevens van de door u gewenste vliegmaatschappij, heeft u hier ook de mogelijkheid om meteen vliegtickets te zoeken van de desbetreffende maatschappij. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld erg goede ervaringen heeft met een luchtvaartmaatschappij. Met behulp van deze mogelijkheid om vliegtickets te bestellen, weet u zeker dat u vertrouwd gaat vliegen. 

Aankomst- en vertrektijden

Bent u op zoek naar de aankomst- en vertrektijden?

Bekijk de vluchttijden >

Vliegtickets boeken?

Bent u op zoek naar vliegtickets? Zoek en boek vliegtickets bij ons reisbureau.

Reisbureau Schiphol.nl >

Rechten vliegtuigpassagier

Luchtvaartmaatschappijen zijn wettelijk verplicht u te informeren over uw rechten.

See Buy Fluy