Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Techniek


Wie ‘Schiphol’ zegt, die zegt ‘techniek’. Overal zit techniek in. Onze (kantoor)gebouwen, landingsbanen, wegen, parkeerterreinen, bagagesystemen, installaties voor brandveiligheid, de terminal, we beschikken zelfs over een eigen installatie voor energievoorziening. Al die gebouwen, installaties en systemen worden onder onze leiding aangelegd, onderhouden en beheerd. Als technicus bij Schiphol Group ben je daarbij betrokken. Soms hands-on, maar meestal in een regie-functie. De echte uitvoering besteden we namelijk steeds vaker uit aan derden.

Innovatie
Des te belangrijker is dan natuurlijk een goed aansturing van en controle op de uitvoeringswerkzaamheden. Daar ligt de kracht van onze technici. Van de projectleider tot de onderhoudsengineer, en van de operations manager tot de adviseur. Als regisseur bewaak je de techniek, en zorg je voor de voortgang van on ze primaire processen. Vaak in een multidisciplinaire setting, omdat binnen Schiphol nu eenmaal alle werkvelden van techniek samenkomen. Innovatie is daarbij cruciaal, zowel op het gebied van duurzaamheid als het gebied van techniek.

Carrièrekansen
Binnen een zo gevarieerde technische omgeving, zijn de carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden uiteraard eindeloos. Zowel in de hoogte als in de breedte. Interdisciplinair. Voor generalisten die specialist willen worden, en vise versa. Je krijgt vrijheid, verantwoordelijkheid, en alle faciliteiten om blijven leren en groeien.