Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

ICT

Inchecken via een irisscan, zodat je niet langs de Douane hoeft. Het klinkt als toekomstmuziek, maar voor een aantal reizigers op Schiphol is het al praktijk. Met dank aan onze innovatiegerichte ict’ers. Aan die specialisten hebben we trouwens heel veel te danken, want ict vormt in belangrijke mate de kern van onze primaire bedrijfsprocessen en onze business.  Van beveiliging- en toegangsystemen tot bagageafhandeling, procesbeheersing, commerce en kantoorautomatisering.

Diversiteit
Of je nou systeembeheerder bent, projectleider, developer of systeemarchitect, bij ons werk je aan en met state-of-the-art systemen en technologieën. Zowel in de hardware als de software. Het ontwikkelen, realiseren en toepassen van innovatieve applicaties, gaat bij ons continu door. En als ICT’er ben je er altijd bij betrokken.

Doorgroeimogelijkheden
Schiphol Group loopt wat ict-toepassingen betreft, voorop in de markt. Als specialist word je daarom gestimuleerd op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in je vakgebied. Daarbij faciliteren we je met een scala van trainingen, opleidingen en seminars. Ook doorgroeimogelijkheden zijn er zowel richting specialisme als generalisme.