Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Finance

Schiphol Group biedt ‘a world of opportunities’ aan ambitieuze professionals. Zeker voor specialisten in de financiële discipline.  Want bij ons sta je als accountant, controller of auditor niet langs de zijlijn, maar midden in de primaire processen van een internationale luchthaven.

Diversiteit
Dus waar je ook zit, je krijgt te maken met een enorme diversiteit aan activiteiten. Welke functie je ook hebt, je takenpakket is uitgebreid en divers. En met een investeringsportefeuille van vele tientallen miljoenen, gáát het ook echt ergens over. Security, vastgoed ontwikkeling, administratie, milieu, bagageafhandeling, luchtvaart, parking, projectontwikkeling: in de loop van je carrière komt het allemaal voorbij. Bovendien werk je continu in het spanningsveld tussen commerciële en maatschappelijke belangen.

Horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden
Om de drie à vijf jaar wissel je van functie, want blijven boeien en groeien, staat bij ons centraal. Daarom creëren we zowel horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden, door alle denkbare financiële disciplines heen. Als specialist, generalist, of naar een managementfunctie. Je kunt gebruik maken van ons Management Development Programma. En ons intern opleidingscentrum Curriculum Finance biedt je de mogelijkheid om intern en volledig ‘op maat gesneden’ de belangrijkste financiële vakopleidingen te volgen.