Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Commercie

Schiphol is meer dan het luchthaven, het is een Airport City.  Een ‘city’ die 24 uur per dag ter beschikking staat van bezoekers en reizigers. En waarin het niet alleen om reizen draait, maar ook om recreëren, winkelen, ontspannen, lekker eten, zaken doen en nog veel meer.

Diversiteit
Commercie is dan ook een van de hoofdpijlers onder het succes van Schiphol Group en Amsterdam Airport Schiphol. Werk je binnen de business area Consumers, dan ben je uiteraard betrokken bij het exploiteren van winkels op Schiphol Plaza en in de lounches. Maar er is veel meer dan dat. Het uitgeven en managen van concessies voor winkels en horecagelegenheden hoort er ook bij. De expoitatie van onze parkeerterreinen. Het aanbieden van mogelijkheden om te adverteren op Amsterdam Airport Schiphol. Het bedenken van nieuwe concepten.

Doorgroeimogelijkheden
Of je nou Accountmanger Retail & Horeca Airlines bent, Salesmanager Schiphol Media, Developer of bijvoorbeeld Categorymanager, je bent altijd gefocust op het leveren van top-service – zonder onze commerciële belangen uit het oog te verliezen. Tegelijk biedt Schiphol Group jou de ‘service’ van een geweldige carrière, met mogelijkheden om zowel verticaal als horizontaal door te stromen. Er staat een scala van trainingen en opleidingen tot je beschikking. En elke dag is weer anders, vol nieuwe uitdagingen.