Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Minitennisbaan voor LTV Zevenhoven

Op zaterdag 29 maart heeft het Schipholfonds € 29.949,65 gedoneerd aan Lawn Tennis Vereniging Zevenhoven. Op deze dag vierde de vereniging de opening van haar geheel vernieuwde tennispark. LTV Zevenhoven heeft nu vier nieuwe smashcourtbanen en een Schipholfonds minibaan.

Op de minitennisbaan kunnen kinderen vanaf vier jaar leren tennissen. Hiervoor is door de Koninklijke Lawn Tennis Bond zelfs een speciale spelvorm ontwikkeld. De minibaan kan ook door jeugd en volwassenen worden gebruikt om een betere techniek te leren.

Anton Temme, bestuurslid van het Schipholfonds, overhandigde de cheque aan voorzitter Jered Heesters. “LTV Zevenhoven verdient deze minibaan. Niet alleen heeft het bestuur een enorme drive om steeds meer mensen te enthousiasmeren voor de tennissport en daarbij wordt de jeugd extra gestimuleerd.

De jongste tennissers krijgen minimaal één keer per week les op de Schipholfonds minibaan en deze lessen worden voor 50% gesubsidieerd door de vereniging zelf. Dit is precies waar het Schipholfonds voor staat: het stimuleren van fysieke beweging. En juist voor de jeugd is bewegen van groot belang. Daarom zijn we als Schipholfonds enorm trots met ‘onze’ minibaan op dit prachtige tennispark en we wensen iedereen die hiervan gebruik gaat maken enorm veel sportplezier toe.”

Om de ingebruikname van het nieuwe park te vieren, zijn op 29 maart verschillende activiteiten georganiseerd. Een impressie hiervan is hier te zien:
Contactgegevens

Stichting het Schipholfonds
Postbus 112
1390 AC  Abcoude
Telefoon: 06 4619 8818
info@schipholfonds.nl

Twitter: @Schipholfonds
Facebook