Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Het Schipholfonds schenkt een mini voetbalveld aan R.K.S.V. Altior


Op zaterdag 31 mei heeft het Schipholfonds  € 40.000,- gedoneerd aan R.K.S.V. Altior.

Michael van Praag overhandigde namens het Schipholfonds een cheque van € 40.000,- aan Altior tijdens het jeugdweekend. Met deze donatie heeft Altior een mini kunstgrasveld aangelegd op het nieuwe complex van de vereniging.

Om 13.00u zijn alle aanwezige deelnemertjes aan het jeugdweekend in optocht naar het nieuwe mini veld gewandeld voor de overhandiging van deze cheque. Daarna is het veldje officieel in gebruik genomen tijdens een pupillenwedstrijd, waarbij Michael van Praag als scheidsrechter optrad.

Altior is bezig met de aanleg van een geheel nieuw voetbalcomplex en de bouw van een nieuw clubhuis. Het mini veld was een grote wens om zo de jeugd van Langeraar altijd de gelegenheid te kunnen geven om te voetballen, als het complex open is. Het nieuwe complex wordt officieel geopend op zaterdag 30 augustus, maar zal al vanaf 1 augustus in gebruik zijn.

Michael van Praag, bestuurslid van het Schipholfonds, overhandigde de cheque aan voorzitter Peter Otto. “Dit mini voetbalveld is open voor alle jeugd uit de gemeente en dat vindt het Schipholfonds belangrijk. Het voetbalveldje kan voor heel veel doeleinden gebruikt worden : bijvoorbeeld pupillenvoetbal voor 4 en 5 jarigen, gehandicapten voetbal en trainingen. Dit is precies waar het Schipholfonds voor staat: het stimuleren van fysieke beweging. En juist voor de jeugd is bewegen van groot belang. Daarom zijn we als Schipholfonds enorm trots op ‘ons’ mini voetbalveld op dit mooie nieuwe complex, waar zoveel enthousiaste leden en vrijwilligers zich inzetten en wensen we iedereen die hiervan gebruik gaat maken enorm veel sportplezier toe.”

Bekijk het filmpje over de uitreiking:


Contactgegevens

Stichting het Schipholfonds
Postbus 112
1390 AC  Abcoude
Telefoon: 06 4619 8818
info@schipholfonds.nl

Twitter: @Schipholfonds
Facebook