Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Foto's laatste uitreiking

Groepsfoto uitreiking 5 november 2015, met bestuursleden Monique Hollenkamp en Paul Luijten. Groepsfoto uitreiking 5 november 2015, met bestuursleden Monique Hollenkamp en Paul Luijten.
De grootste donatie gaat naar Kennemer Invaliden Sportclub voor een stoeltjeslift in het zwembad. De grootste donatie gaat naar Kennemer Invaliden Sportclub voor een stoeltjeslift in het zwembad.
PCBS De Regenboog uit Voorhout ontvangt een donatie voor speeltoestellen op het schoolplein PCBS De Regenboog uit Voorhout ontvangt een donatie voor speeltoestellen op het schoolplein
Amstels Gymnastiek Vereeniging uit Amsterdam ontvangt een donatie voor een turnbrug voor jeugdleden. Amstels Gymnastiek Vereeniging uit Amsterdam ontvangt een donatie voor een turnbrug voor jeugdleden.
Groepsfoto uitreiking 5 maart 2015, met bestuursleden Tom Egbers en Paul Luijten. Groepsfoto uitreiking 5 maart 2015, met bestuursleden Tom Egbers en Paul Luijten.
Grootste donatie: Jeugdland Hoofddorp voor een groot speeltoestel. Grootste donatie: Jeugdland Hoofddorp voor een groot speeltoestel.
Stichting Better Through Sports met judoka Mikos Salminen. Donatie voor judomatten. Stichting Better Through Sports met judoka Mikos Salminen. Donatie voor judomatten.
Hoefse Sportvereniging '69 ontvangt een donatie voor voetbaldoelen. Hoefse Sportvereniging '69 ontvangt een donatie voor voetbaldoelen.
Contactgegevens

Stichting het Schipholfonds
Postbus 112
1390 AC  Abcoude
Telefoon: 06 4619 8818
info@schipholfonds.nl

Twitter: @Schipholfonds
Facebook