Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt schiphol.nl cookies

Huren zoals u wiltElke organisatie vraagt een eigen huisvestingsoplossing met eigen afspraken. Op Schiphol inventariseren we de behoeften en de ontwikkeling van uw organisatie zorgvuldig met u. Zodat we samen de beste oplossing met passende voorwaarden vinden.   
   
Voor elke huisvestingsbehoefte
De functie van kantoor- en bedrijfsruimte verandert snel. Medewerkers en klanten worden steeds mobieler, stellen hogere eisen aan de werkomgeving en willen anderen kunnen ontmoeten en kennis uitwisselen. Ook Het Nieuwe Werken, online communicatie, internationalisering, los- vast samenwerkingsverbanden en tijdelijke inhuur van externen hebben gevolgen voor de huisvesting van elke organisatie.

Flexibele keuze     
Schiphol biedt een reeks van oplossingen en combinaties voor een toekomstvaste en aantrekkelijk geprijsde huisvesting. Voor grote en kleine organisaties, van corporate tot startende en innovatieve bedrijven, voor tijdelijke projectteams en voor zzp'ers.

  • Representatieve eigen ruimtes en functionele eigen ruimtes, in verschillende gebouwen en gebieden.
  • Casco opgeleverd, gestoffeerd, ingericht of 'plug and play' om meteen aan de slag te kunnen zonder investeringen.
  • Van eigen ruimte tot gastvrije los-vast ontmoetings- en werkplekken met Wifi, koffiecorner of catering.
  • Contract voor een korte, lange of voor een flexibele termijn (blijven zolang u wilt, zonder huurverplichting op de balans).
  • Altijd een goede prijs/ waarde verhouding.Voorbeeld: een eigen ruimte combineren met flexibele ruimte 
Een eigen kantoor- of bedrijfsruimte met een 'schil' van flexibel inzetbare ruimte is een duurzame oplossing, zonder onnodige kosten voor ruimte die niet elke dag nodig is. 

Het eigen kantoor functioneert als het visitekaartje van de organisatie en  als centrale ontmoetingsplek voor medewerkers en gasten.

Extra werk- en vergaderruimte is altijd direct beschikbaar en toegankelijk:

  • Projectteams worden tijdelijk ondergebracht in gemeubileerde werk- en vergaderkamers met internet/Wifi, gebruik van de pantry en de benodigde parkeerplaatsen.
  • Op de dagen dat er op het eigen kantoor onvoldoende plek is, wijken medewerkers en gasten uit naar plezierige vergader- of werkruimtes met de voorzieningen die zij nodig hebben.

Contact 
Wilt u meer weten of eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Telefoon: (020) 601 28 88
Email: realestate@schiphol.nl